Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny. Jak się cieszę z waszych kresek i oczywiście tak samo się niecierpliwie na wyniki. Wiem jak te godziny czekając na bete się dluza ⏰️
Widzę jak wczorajsze pełne niepewności kreseczki dziś pociemniały ❤️ oby tak dalej!
Mocno was tulę za niepowodzenia w tym cyklu ale pamiętajcie że to może być pierwszy dzień ciazy więc dbajcie o siebie i walczymy dalej🌷
@ELka ty jesteś szalona z tym testowaniem od 6dpo 😅ale wysikałaś więc masz teraz piękny zestaw testów do porównania ⏸️
Ja rano skoczyłam na proga 8dpo (48zł!) wyniki dopiero jutro ale to dobrze bo dziś mamy co tu analizować popołudniu 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2023, 12:03
ELka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czekam na Wasze wyniki jakby to były moje własne.
Dosłownie co chwila odświeżam forum, bo " a może już jakieś są"
Trzymam kciuki! 🤞🏼
Ja po cichu liczę na noworoczny cud... 🥹
Miałam w tym cyklu wizytę u endokrynologa, bo wyszło mi podejrzenie niedoczynności tarczycy- nie jest źle, ale dostałam Euthyrox na rok i zwiększoną dawkę do przyjmowania podczas potencjalnej ciąży, a potem zobaczymy
Libido nam mocno dopisywało, podczas tego błogiego leniuchowania w okresie międzyświątecznym, tak więc w mojej staraczkowej głowie na nowo pojawiła się ogromna nadzieja
Wolny strzelec wyszedł mi na pół gwizdka, ale przynajmniej do 19dc zachowałam spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2023, 12:11
ELka lubi tę wiadomość
11.22- 5t cb 💔
14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
13.10.23- Oliwka ♥️
-
Meeg wrote:Hej Dziewczyny. Jak się cieszę z waszych kresek i oczywiście tak samo się niecierpliwie na wyniki. Wiem jak te godziny czekając na bete się dluza ⏰️
Widzę jak wczorajsze pełne niepewności kreseczki dziś pociemniały ❤️ oby tak dalej!
Mocno was tulę za niepowodzenia w tym cyklu ale pamiętajcie że to może być pierwszy dzień ciazy więc dbajcie o siebie i walczymy dalej🌷
@ELka ty jesteś szalona z tym testowaniem od 6dpo 😅ale wysikałaś więc masz teraz piękny zestaw testów do porównania ⏸️
Ja rano skoczyłam na proga 8dpo (48zł!) wyniki dopiero jutro ale to dobrze bo dziś mamy co tu analizować popołudniu 😃
U mnie sam prog 32 zł -
martula08 wrote:Dziewczyny, ja dziś 9dpo. Oczywiście każdy objaw ponadprogramowy odbieram jako objaw ciąży 🥴 ale co mnie ciekawi to od 5dpo mam śluz o lekko kremowym kolorze. 5-6dpo było go meega dużo i był gęsty, jak nigdy. Wczoraj zaczął zmieniać się na lekko rozciagliwy. I zauważyłam wczoraj na papierze kilka kropeczek podbarwionych na różowo. Przez te dwa dni też czułam kłucie z lewej strony a wczoraj też takie delikatne skurcze podbrzusza ale nieco wyżej niż ma to miejsce podczas okresu. No i zaczęłam się nakręcać.😭 Oby czas do soboty minął szybkoo. 🙏
-
moonflower wrote:U mnie sam prog 32 zł
Ja tez dziś badałam proga i podobnie 34zl a w zeszłym roku 25zl kosztował. Podnieśli ceny nawet w przyszpitalnym labie 😣
Masz już wyniki? 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2023, 12:29
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
moonflower wrote:U mnie sam prog 32 zł
Na pewno jezeli mialabym robic liste badan tam nie pójde i dodatkowo nigdy nie ma wyiników w danym dniu i trzeba czekać do kolejnego dnia . -
nick nieaktualny
-
Arieen wrote:Ciekawa jestem czy da radę jakoś wyrwać proga na medicover.
Ancalime lubi tę wiadomość
-
Agn1000 wrote:Ja tez dziś badałam proga i podobnie 34zl a w zeszłym roku 25zl kosztował. Podnieśli ceny nawet w przyszpitalnym labie 😣
Masz już wyniki? 🙂
Mam mieć popołudniu.
Próbowałam się zalogować, ale wywala że strony to może dodają wyniki właśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2023, 12:50
-
Gratuluję kolejnych kreseczek!!! Trzymam kciuki mocno i dodaje wirusków! 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Proszę o kciuki, jutro wizyta i mam nadzieję że zobaczę dzidiutka z bijącym serduszkiem 🥺 mega stresMimiM29, Meeg, Ancalime, SandraH.97, Pfry, rozalaa, Pucz, Mart768, Idawoll, agentka93, ELka, Emka06, Nataliii, M94, Ona11, Marikamb, .aś., Aleksandra_joanna_p, Cotakoza, gattina, Evondita82, Anett93 lubią tę wiadomość
07.2022 CB
24 lata
26 lat m
starania od 03.2022
długie cykle
TSH- 3,5
14.12.2022 - cień cienia
15.12.2022- dwie kreski
15.12.2022-beta 17,82 mlU/ml
17.12.2022-beta 45,15mlu/ml
23.12.2022-beta 659,90mlU/ml
27.12.2022- piękny pęcherzyk ciążowy 😍 (5 tydzień ciąży)
10.01.2023- 0.78 cm dzidziutka z bijącym serduszkiem
26.04.2023- połówkowe - 450g, zdrowej, bardzo ruchliwej i upartej księżniczki
euthyrox 25
-
Mózg staraczki się u mnie budzi 😭
Jestem świeżo po owu, a boli mnie już brzuch jak na okres, z jednej strony jestem pełna nadziei, a z drugiej strony… siedzę jak na szpilkach czekając na piątkowe usg.🏋️🏃♀️
Marzec 2022 8tc 💔 poronienie wstrzymane - łyżeczkowanie 😭
Starania od VI 2022
💁♀️
AMH 1,97 ng/ml
TSH - 2,020
9.11 - wykryty 1 mały guzek tarczycy
Mutacja MTHRF 1298A > układ heterozygotyczny
Kariotypy ✅
Badanie drożności 10.10.23
Prawy jajowód drożny
Lewy jajowód niedrożny
💁♂️
Kariotypy ✅
Morfologia: 3%
11.12.2023 - IUI ❌
31.01.2024 - IUI ❌
27.02.2024 - IUI ❌
11.09 punkcja 💉 -> 17 🥚 -> 4❄️
6BB (hatched blastocysta)
4BB (blastocysta)
4AB (blastocysta)
5/6BB (hatched blastocysta)
16.10 I transfer blastocysta 4AB ✖️
13.12 II transfer blastocysta 6BB ✖️
Podejrzenie adenomiozy 🤦♀️
30.01 biopsja endometrium -
Wspomnialyscie o Medicover. A orientuje się jak to jest w Luxmed jak chciałabym skierowanie na betę i proga? Da się to załatwić bez wizyty? Zerknelam w aplikacje i terminy wizyt z USG są BARDZO odległe. I do beznadziejnych lekarzy 😜
-
Dołączam do spuszczających dziś krew. Nie wytrzymałam. Test pink biały jak wizir więc nadziei nie mam, ale chociaż proga zrobiłam przy okazji to będę wiedział czy była owulka. Nie wiem czy na progresteron nie jest za późno, apka mi pokazuje 11dpo...
U mnie za betę i proga dałam 73 zł. Poszłam do diagnostyki bo na stronie mają do 14, okazało się że jednak do 11.. byłam o 12... Więc pobiegłam do innego labo i tam się udało, ale byłam mokra jak moja kaczka na profilowym 🤣
Wyniki ok godz.20 - tak mi pani powiedziała. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2023, 13:13
ELka lubi tę wiadomość
Starania od : 10.2021 -
No to faktycznie, labo zarobią dziś na nas wszystkich. Kciuki za bety i za progi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻. Ja nie wiem o której będą wyniki, lakoniczna odpowiedź - w ciągu 1 dnia roboczego. Jak wyniki mają być ekstra to i do jutra mogę czekać 🤞🏻☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2023, 13:06
Sara30 lubi tę wiadomość
-
MimiM29 wrote:Dołączam do spuszczających dziś krew. Nie wytrzymałam. Test pink biały jak wizir więc nadziei nie mam, ale chociaż proga zrobiłam przy okazji to będę wiedział czy była owulka. Nie wiem czy na progresteron nie jest za późno, apka mi pokazuje 11dpo...
U mnie za betę i proga dałam 73 zł. Poszłam do diagnostyki bo na stronie mają do 14, okazało się że jednak do 11.. byłam o 12... Więc pobiegłam do innego labo i tam się udało, ale byłam mokra jak moja kaczka na profilowym 🤣
Wynik ok 20 - tak mi pani powiedziała. 😊
Pinki na opakowaniu powinny miec napis "wykrywa ciążę już w 5 miesiącu" 😂😂😂
Dziewczyny, medal mi się należy 😎
Dla najbardziej sfrustrowanej i nieracjonalnej staraczki 😂😂😂😂😂
Facelle 3 DPO - biel vizzira
😂😂😂😂😂
Jezu, jakie to było głupie 😂😂😂moonflower, MerryCherry, Pauli19, Ancalime, ELka, Beezi, Longanimity, Nataliii, Ona11, Marikamb, SandraH.97, Aleksandra_joanna_p, Cotakoza, gattina, martula08, Lipcowa, Evondita82, Biedronka@, bzksz, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Ancalime wrote:Wspomnialyscie o Medicover. A orientuje się jak to jest w Luxmed jak chciałabym skierowanie na betę i proga? Da się to załatwić bez wizyty? Zerknelam w aplikacje i terminy wizyt z USG są BARDZO odległe. I do beznadziejnych lekarzy 😜
Pfry, Ancalime lubią tę wiadomość
-
To aby umilić czekanie - ja już mam swoje TSH, FT3, FT4 - wszystko w normie.
Wasze bety też już lada chwila będą 😚😚😚🥰Sara30, Ancalime, Agn1000, ELka, Nataliii, Ona11, Emka06, SandraH.97, Aleksandra_joanna_p, Cotakoza, Lipcowa, Anett93 lubią tę wiadomość
👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28 -> 06.02.2025 AMH 1,92 😊
Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty; przewlekły stan zapalny ❌
2025 - bądź tym szczególnym i szczęśliwym 🤞
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, relaks 🧘 -
Sara30 wrote:Pinki na opakowaniu powinny miec napis "wykrywa ciążę już w 5 miesiącu" 😂😂😂
Dziewczyny, medal mi się należy 😎
Dla najbardziej sfrustrowanej i nieracjonalnej staraczki 😂😂😂😂😂
Facelle 3 DPO - biel vizzira
😂😂😂😂😂
Jezu, jakie to było głupie 😂😂😂Sara30 lubi tę wiadomość
Starania od : 10.2021 -
Ancalime wrote:Wspomnialyscie o Medicover. A orientuje się jak to jest w Luxmed jak chciałabym skierowanie na betę i proga? Da się to załatwić bez wizyty? Zerknelam w aplikacje i terminy wizyt z USG są BARDZO odległe. I do beznadziejnych lekarzy 😜