trioxal a ciąża?
-
kochane, mam problem.. od jakiegoś czasu 'walczyłam' z infekcją bakteryjną.. brałam jedne tabletki-było okej, wzięłam tabletki po leczeniu, na odbudowę flory-dostałam uczulenia.. i zrobiło się zapalenie.. brałam kolejne lecznicze-piekło mnie, lekarz zmienił tabletki na inne.. dalej mnie piekło.. przepisał mi trioxal, 4 tabletki.. (podejrzewał grzybicę)..tego samego dnia zrobił mi posiew.. po powrocie do domu przyjęłam trioxal.. po kilku dniach odebrałam wyniki posiewu z pochwy i jestem zdrowa jak ryba.. ale.. do tej pory nie dostałam okresu.. dziś mam 51 dzień cyklu.. nie wiem czy jestem w ciąży.. nie pamiętam czy współżyłam z mężem bez zabezpieczenia podczas kuracji.. w każdym razie mam pytanko.. czy miałyście tak, albo ktoś z waszych znajomych,że będąc w ciąży ta osoba brała trioxal? jakie były tego skutki uboczne?
-
I to z tego współżycia z 1. marca ta ciąża?
Bo jeśli tak, to leki wzięte dzień-dwa po tym seksie nie powinny chyba zaszkodzić. Na wszelki wypadek na Twoim miejscu skonsultowałabym się z lekarzem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 21:07
-
aanusiaa wrote:kochane, mam problem.. od jakiegoś czasu 'walczyłam' z infekcją bakteryjną.. brałam jedne tabletki-było okej, wzięłam tabletki po leczeniu, na odbudowę flory-dostałam uczulenia.. i zrobiło się zapalenie.. brałam kolejne lecznicze-piekło mnie, lekarz zmienił tabletki na inne.. dalej mnie piekło.. przepisał mi trioxal, 4 tabletki.. (podejrzewał grzybicę)..tego samego dnia zrobił mi posiew.. po powrocie do domu przyjęłam trioxal.. po kilku dniach odebrałam wyniki posiewu z pochwy i jestem zdrowa jak ryba.. ale.. do tej pory nie dostałam okresu.. dziś mam 51 dzień cyklu.. nie wiem czy jestem w ciąży.. nie pamiętam czy współżyłam z mężem bez zabezpieczenia podczas kuracji.. w każdym razie mam pytanko.. czy miałyście tak, albo ktoś z waszych znajomych,że będąc w ciąży ta osoba brała trioxal? jakie były tego skutki uboczne?
-