Tsh interpretacja
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ogolnie mowi sie ze TSH powinno byc w granicach 1 w zaleznosci jak do teog podejdzie zlekarz..moja endo powiedziala ze dobrze by blo oscylowac wokol 1
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jelsi masz podwyzszone to jest w kilku wypadkach
stan zapalny, okres, ciaza w zaleznosci o ile jest podwyzszonebasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:moje wyniki :
TSH 3-cia generacja 2.693 mU/L 0.35 5.50
Dobre czy zle?
Wiem ze do lekarza powinnam isc ale dopiero w przyszlym tygodniu dam rade
Chodzi o 3generacje ja mam to samo doslownie nawet te same normy leciutko sie roznia a ja mam TSH 2.22 i gin i kardiolog powiedzial ze jest ok.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzonaboba wrote:Chodzi o 3generacje ja mam to samo doslownie nawet te same normy leciutko sie roznia a ja mam TSH 2.22 i gin i kardiolog powiedzial ze jest ok.
To dobre wiesci przynajmniej dla mnie
widze,ze dlugo sie starasz Tak samo jak ja...
3 lata juz beda w czerwcuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 14:13
-
bo sa one jak najbardziej w normie.. tyle ze czesc gin , endokrynologow twierdzi ze jnajlepiej zbey oscyloway wokol 1
i z tym sie zgodze bo jak tylko mialam wyzsze powyzej 2 to zaraz moje cykle sie rozregulowywalybasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny i z wyzszymi tsh zachodzily .. wiec tez nie ma co panikowac..ale warto podpytac
zonaboba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny