Warszawa..
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a skoro już nas tak dużo z Wawki, to może któraś poleci dobrego gina/ginkę?
Ja byłam parę razy u dr Krzysztofa Maja i dr Iryny Nitefor(w ramach Luxmedu) - bardzo pozytywnie ich wspominam - ale niestety dostac się do nich ponownie w Luxmedzie własciwie graniczy z cudem...
Wiemm, że Maj ma prywatny gabinet na Woli...
Ale może Wy macie kogoś super sprawdzonego? -
Dotty84, a masz jakieś problemy konkretne? Bo ja np. musiałam zrezygnować ze świetnego ginekologa (dr Ciebiera) i iść do gin-endo (dr Brandt) - oboje z Medicover. Mam problemy hormonale. Pani Brandt ma okropne opinie w sieci, ale na mnie zrobiła świetne wrażenie, była przemiła i dała skierowania na mnóstwo badań. Przeprowadziła dokładny wywiad i nie skomentowala mojej nadwagi (nieraz spotkałam lekarzy, którzy kazali mi się odchudzić i dopiero przyjść...), ale byłam dopiero na jednej wizycie.
BTW, wiele dobrego słyszałam o dr Tomaszu Dworniaku, aż się zapisałam do niego, ale dopiero na poniedziałek - wtedy zdam relację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 18:12
Dotty84 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dotty84 wrote:a skoro już nas tak dużo z Wawki, to może któraś poleci dobrego gina/ginkę?
Ja byłam parę razy u dr Krzysztofa Maja i dr Iryny Nitefor(w ramach Luxmedu) - bardzo pozytywnie ich wspominam - ale niestety dostac się do nich ponownie w Luxmedzie własciwie graniczy z cudem...
Wiemm, że Maj ma prywatny gabinet na Woli...
Ale może Wy macie kogoś super sprawdzonego?
Dotty, w LuxMedzie spróbuj Alinę Cywroniuk-Kardasz. Fajna, konkretna babka, chociaż dosyć dziwna. Ale generalnie ja mogę polecić. Z tym, że trafiłam do niej już w ciążyhttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Cześć, jestem po pierwszej nieudanej inseminacji. Leczyłam się na Pl. Starynkiewicza ale czasowo na dłuższą metę mi nie odpowiada. Czy możecie mi polecić dobrego ginekologa na NFZ, który nie boi się podejść do stymulacji, i pomoże w leczeniu a nie odeślę do specjalistycznej poradni?Staramy się od września 2012...
Styczeń HSG- niedrożny prawy
28 Luty- 1 IUI - nie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gajka też do niej chodziłam przyjmuje też w enelmedzie i w cmp. Miła babka. Niestety musiałam zmienić lekarza bo mi nie bardzo chciała pomóc.
Z Piotrem Czempińskim zetknęłam się ostatnio w Praskim i wrażenia bardzo pozytywne, robił mi laparoskopię. Teraz leczę się u Fidzińskiego- też szptal Praski.
29+1, 44 cm, 1430 g