X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wątpliwości co do testu ciążowego
Odpowiedz

Wątpliwości co do testu ciążowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaniLudzik Nowa

Wysłany: 27 września 2025, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilam rano test ciazowy (bajbi home check strumieniowy), bardzo się tym stresowałam i po oddaniu moczu na pasek zapomnialam Zamknąć go odrazu nakładką, po jakoś około minucie/dwóch się zorientowałam i nałożyłam nakładkę. Patrzyłam na test przez 10min tak dla pewności 😅 ale nie pojawiła się druga kreska. Czy mogę być pewna, że nie jestem w ciąży? Dodam, że do potencjalnego zapłodnienia mogło dojść 16 dni temu w ostatnim dniu owulacji, jednak 3h po stosunku zażyłam tabletkę po. Test wykonałam, ponieważ opóźnia mi się miesiączka już kilka dni.

• aszin Autorytet

Wysłany: 27 września 2025, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jesteś w ciąży.

PaniLudzik lubi tę wiadomość

Starania od 08.2023
    03.2024 💔💔 8tc

IVF:
    1) 01.2026 ET 5.1.1 ➝ 03.2026 💔 12tc (8+4) T21

❄️ 4.1.1 ❄️ 3.2.2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ