X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wątpliwości co do testu ciążowego
Odpowiedz

Wątpliwości co do testu ciążowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaniLudzik Nowa

Wysłany: 27 września, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilam rano test ciazowy (bajbi home check strumieniowy), bardzo się tym stresowałam i po oddaniu moczu na pasek zapomnialam Zamknąć go odrazu nakładką, po jakoś około minucie/dwóch się zorientowałam i nałożyłam nakładkę. Patrzyłam na test przez 10min tak dla pewności 😅 ale nie pojawiła się druga kreska. Czy mogę być pewna, że nie jestem w ciąży? Dodam, że do potencjalnego zapłodnienia mogło dojść 16 dni temu w ostatnim dniu owulacji, jednak 3h po stosunku zażyłam tabletkę po. Test wykonałam, ponieważ opóźnia mi się miesiączka już kilka dni.

• aszin Autorytet

Wysłany: 27 września, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jesteś w ciąży.

PaniLudzik lubi tę wiadomość

Starania od 2023r.
    03.24 💔

♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona
    ♂ Oligoteratozoospermia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ