Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WROCŁAW gin
Odpowiedz

WROCŁAW gin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2017, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zmienić ginekologa ale nie wiem do kogo się wybrać. Szukam takiego co zleci badania itd. Szukam kogoś z Wrocławia,jakiego ginekologa polecicie we Wrocławiu? Jak narazie słyszałam o dr Kwoka,czy może któraś z Was była u niego?

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • nika77 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam u dr Kwoki i specjalnie do niczego mi się nie przyczynił,wg niego wszystko u mnie zawsze wyglądało super i niczego sprawdzać nie trzeba było.byłam jeszcze u pani Anny Gryboś,bardzo miła i serdeczna lekarka,po poronieniu zleciła mi kilka badań i przyjmowanie leków,ale też twierdzi,że wszystko jest ok i niczego już więcej sprawdzać nie muszę.Teraz byłam na drugiej wizycie u dr Urszuli Sieradzkiej i dopiero ona zwróciła uwagę,na niski progesteron i cienkie endometrium.Ciężko znaleźć takiego ginekologa,który będzie wnikliwie sprawdzał aż znajdzie przyczynę problemów.Sama chciałabym się więcej dowiedzieć od dziewczyn,które były u dr Urszuli Sieradzkiej,jakie mają o niej zdanie.Może kogoś jeszcze polecicie?

nika77
  • guziczekm Koleżanka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę od roku do dr Sieradzkiej i jest wspaniała! Wcześniejsza doktor tylko gadała jakie to mam problemy, co jest nie tak i jak to ciężko będzie zajść w ciąże. U dr Sieradzkiej jest zupełnie inaczej. Zwraca uwagę na badania, jeżeli brakuje progesteronu, to trzeba go uzupełnić, jeżeli nie ma owulacji to trzeba ją jakoś wspomóc. Wydaje się strasznie banalne ale u dr Sieradzkiej własnie wszystko jest takie przejrzyste i ma się pewność, że jestes w dobrych rękach a nie lekarz błądzi i faszeruje Cię tylko kolejnymi lekami nie wiadomo na co. Pomijając już, że dr Sieradzka jest super ciepłą i delikatną osobą. Gabinet urządzony jest tak, że ze spokojem możesz się przebrać do badania w zamkniętym pomieszczeniu. Są jednorazowe spódniczki i klapki, więc nie musisz paradować z "gołym tyłkiem" po gabinecie tylko czujesz się bardziej komfortowo. Ja spotkałam się z czymś takim 1 raz. Generalnie Pani doktor bardzo dba o komfort pacjentki. Polecam z czystym sumieniem !

14.09.2016 r. [*] Aniołek
    15.10.2017 r. Maja
    13.08.2019 r. Zosia
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś jeszcze podzieli się doświadczeniem u tej Pani doktor?

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • rosz Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odświeżam wątek.
    Gdzie przyjmuje doktor Sieradzka? Na NFZ czy prywatnie? Jeśli prywatnie to ile kosztuje wizyta?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2017, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena1988 wrote:
    Muszę zmienić ginekologa ale nie wiem do kogo się wybrać. Szukam takiego co zleci badania itd. Szukam kogoś z Wrocławia,jakiego ginekologa polecicie we Wrocławiu? Jak narazie słyszałam o dr Kwoka,czy może któraś z Was była u niego?

Polecam ci Corfamed i dr Barcikowskiego. Prowadzil obie moje ciąże, jest profesjonalny dokladny i ma ogromna wiedzę taką nowoczesną juz bo jest mlodej daty. Ogolnie polecam tą przychodnie.

• Pati88 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też polecam:)

07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ