X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Współżycie po laparoskopowym odróżnieniu jajowodu
Odpowiedz

Współżycie po laparoskopowym odróżnieniu jajowodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ruda18 Nowa

Wysłany: 21 grudnia 2022, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) zacznę od tego że tydzień temu miałam przeprowadzoną histerolaparoskopię z hsg. Podczas zabiegu lekarz udrożnił niedrożny od lat jajowód. I zastanawiam się czy starać się już w tym cyklu czy dopiero od następnego? Lekarz niby stwierdził że można od razu bo jajowody po takim zabiegu lubią szybko zarastac spowrotem ale jednak mam lekkie obawy bo tu coś ciągnie, tam pobolewa. Czy któraś z Was zobaczyła II od razu w tym samym cyklu? Jest sens? Czy poczekac? Pozdrawiam :)

• IlonaQ Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2022, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) mi lekarz zalecił odczekać 1 cykl. Niestety nadal sie staramy.

Starania od Września 2018❤️‍🩹
    05.06.2025 - drożność z lipiodolem - oba drożne 🥳
    Plamienia? 🤔
    MUCh ✅
    Pc.p.plemnikowe✅
    ANA1 ❌
    Czekam na cud 🙏 -> Błogosławiony Bóg co daje życie! poronienie 5tc 💔
  • Karina123 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2022, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jak wrażenia po zabiegu ? Opowiesz coś więcej o nim ? O kosztach odczuciach itp ? ☺️

👩🏼 26

➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, polip i inne 🤷‍♀️

👦🏻 26

➡️ bardzo słabe wyniki nasienia

👩🏼‍❤️‍👨🏻🐶🐶

💒 lipiec 2021

17 cykl starań
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ