X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Współżycie po laparoskopowym odróżnieniu jajowodu
Odpowiedz

Współżycie po laparoskopowym odróżnieniu jajowodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ruda18 Nowa

Wysłany: 21 grudnia 2022, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) zacznę od tego że tydzień temu miałam przeprowadzoną histerolaparoskopię z hsg. Podczas zabiegu lekarz udrożnił niedrożny od lat jajowód. I zastanawiam się czy starać się już w tym cyklu czy dopiero od następnego? Lekarz niby stwierdził że można od razu bo jajowody po takim zabiegu lubią szybko zarastac spowrotem ale jednak mam lekkie obawy bo tu coś ciągnie, tam pobolewa. Czy któraś z Was zobaczyła II od razu w tym samym cyklu? Jest sens? Czy poczekac? Pozdrawiam :)

• IlonaQ Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2022, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) mi lekarz zalecił odczekać 1 cykl. Niestety nadal sie staramy.

Starania od Września 2018❤️‍🩹
    05.06.2025 - drożność z lipiodolem - oba drożne 🥳
    Plamienia? 🤔
    ANA1 ❌
    Czekam na cud 🙏 -> 08.2025, Błogosławiony Bóg co daje życie! poronienie 5tc, Józef 💔
    Z nadzieją i ufnością czekamy na kolejny cud 🥹🙏

26.10.25r. ⏸️
  • Karina123 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2022, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jak wrażenia po zabiegu ? Opowiesz coś więcej o nim ? O kosztach odczuciach itp ? ☺️

👩🏼 29

➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, usunięty polip endometrialny

👦🏻 29

➡️ bardzo słabe wyniki nasienia

👩🏼‍❤️‍👨🏻🐶🐶

💒 lipiec 2021

Starania z przerwami od 2021r
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ