X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Współżycie po laparoskopowym odróżnieniu jajowodu
Odpowiedz

Współżycie po laparoskopowym odróżnieniu jajowodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ruda18 Nowa

Wysłany: 21 grudnia 2022, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) zacznę od tego że tydzień temu miałam przeprowadzoną histerolaparoskopię z hsg. Podczas zabiegu lekarz udrożnił niedrożny od lat jajowód. I zastanawiam się czy starać się już w tym cyklu czy dopiero od następnego? Lekarz niby stwierdził że można od razu bo jajowody po takim zabiegu lubią szybko zarastac spowrotem ale jednak mam lekkie obawy bo tu coś ciągnie, tam pobolewa. Czy któraś z Was zobaczyła II od razu w tym samym cyklu? Jest sens? Czy poczekac? Pozdrawiam :)

• IlonaQ Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2022, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) mi lekarz zalecił odczekać 1 cykl. Niestety nadal sie staramy.

Starania od Września 2018❤️‍🩹
    05.06.2025 - drożność z lipiodolem - oba drożne 🥳
    Plamienia? 🤔
    ANA1 ❌
    Czekam na cud 🙏 -> 08.2025, Błogosławiony Bóg co daje życie! poronienie, 6tc, Józef 💔
    Z nadzieją i ufnością czekamy na kolejny cud 🥹🙏

26.10.25r. ⏸️ 7tc. 💔
  • Karina123 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2022, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jak wrażenia po zabiegu ? Opowiesz coś więcej o nim ? O kosztach odczuciach itp ? ☺️

👩🏼
    ➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, usunięty polip endometrialny
    suple: fertistim, dha, cynk, nac, q10, wit.d
    👦🏻
    ➡️ obniżone parametry nasienia
    suple: fertistim

👩🏼‍❤️‍👨🏻🐶🐶
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ