Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Współżycie po laparoskopowym odróżnieniu jajowodu
Odpowiedz

Współżycie po laparoskopowym odróżnieniu jajowodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ruda18 Nowa

Wysłany: 21 grudnia 2022, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) zacznę od tego że tydzień temu miałam przeprowadzoną histerolaparoskopię z hsg. Podczas zabiegu lekarz udrożnił niedrożny od lat jajowód. I zastanawiam się czy starać się już w tym cyklu czy dopiero od następnego? Lekarz niby stwierdził że można od razu bo jajowody po takim zabiegu lubią szybko zarastac spowrotem ale jednak mam lekkie obawy bo tu coś ciągnie, tam pobolewa. Czy któraś z Was zobaczyła II od razu w tym samym cyklu? Jest sens? Czy poczekac? Pozdrawiam :)

• IlonaQ Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2022, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) mi lekarz zalecił odczekać 1 cykl. Niestety nadal sie staramy.

Starania od Września 2018❤️‍🩹
  • Karina123 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2022, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jak wrażenia po zabiegu ? Opowiesz coś więcej o nim ? O kosztach odczuciach itp ? ☺️

👩🏼 26

➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, polip i inne 🤷‍♀️

👦🏻 26

➡️ bardzo słabe wyniki nasienia

👩🏼‍❤️‍👨🏻🐶🐶

💒 lipiec 2021

17 cykl starań
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ