X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wynik bety w dniu spodziewanej miesiączki
Odpowiedz

Wynik bety w dniu spodziewanej miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2024, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 1.10 poroniłam ciążę w 5 tygodniu, po 1 cyklu udało mi się znowu zajść w ciążę. Miesiączkę miałam planowanie dostać dzisiaj, wczoraj test pozytywny dzwoniłam do lekarza kazał od razu zrobić betę i przyjść w poniedziałek na wizytę. Zrobiłam dzisiaj betę wynik 68, do zapłodnienia tak myślę że doszło 16 listopada, dziewczyny uspokójcie mnie czy ta beta w tym czasie jest ok?

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2024, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    94Donia12 wrote:
    Hej dziewczyny 1.10 poroniłam ciążę w 5 tygodniu, po 1 cyklu udało mi się znowu zajść w ciążę. Miesiączkę miałam planowanie dostać dzisiaj, wczoraj test pozytywny dzwoniłam do lekarza kazał od razu zrobić betę i przyjść w poniedziałek na wizytę. Zrobiłam dzisiaj betę wynik 68, do zapłodnienia tak myślę że doszło 16 listopada, dziewczyny uspokójcie mnie czy ta beta w tym czasie jest ok?
    Ja miałam w pierwszej ciąży 271 w dniu spodziewanej a w biochem 48. Z tego co czytałam artykuł pani ginekolog to pisała tam że w dniu spodziewanej miesiączki wynik powinien być ok. 200. Może po prostu do zapłodnienia doszło później dlatego beta mała. Dobrze ze w pn idziesz do lekarza to Ci powie co i jak. Póki co nie stresuj się bo nic to nie zmieni. Trzymam kciuki żeby jednak było dobrze. A jak wskoczy wątek grudniowy to wbijaj tam i daj znać co Ci lekarz powie.

Trzymam 🤞🤞🤞🤞🤞 I uszy do góry. Trzeba być dobrej myśli.

• 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2024, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paluszek007 wrote:
    Ja miałam w pierwszej ciąży 271 w dniu spodziewanej a w biochem 48. Z tego co czytałam artykuł pani ginekolog to pisała tam że w dniu spodziewanej miesiączki wynik powinien być ok. 200. Może po prostu do zapłodnienia doszło później dlatego beta mała. Dobrze ze w pn idziesz do lekarza to Ci powie co i jak. Póki co nie stresuj się bo nic to nie zmieni. Trzymam kciuki żeby jednak było dobrze. A jak wskoczy wątek grudniowy to wbijaj tam i daj znać co Ci lekarz powie.

Trzymam 🤞🤞🤞🤞🤞 I uszy do góry. Trzeba być dobrej myśli.[/QUOTE

Pierwszy test robiłam 5 dni przed miesiączką 🫣 nie wiem co mnie podkusiło i wtedy jeszcze nic nie wykazał... Mam nadzieję że i tym razem nie będzie najgorszego ☹️

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ