wyniki beta hcg
-
Hej dziewczyny
czy któraś z was miała taką sytuację: zrobiłam test bhcg 4 dni po owulacji (mam monitoring cyklu) i wynik bhcg wyszedł 42 do tego zrobiłam test ciążowy i wyszła kreseczka słabo widoczna, powtórzyłam betę dwa dni później i wynik 15 natomiast test ciążowy wyszedł z bladą kreską.. jak myślicie czy to może być ciąża? -
nick nieaktualnyKasia :-) wrote:Hej dziewczyny
czy któraś z was miała taką sytuację: zrobiłam test bhcg 4 dni po owulacji (mam monitoring cyklu) i wynik bhcg wyszedł 42 do tego zrobiłam test ciążowy i wyszła kreseczka słabo widoczna, powtórzyłam betę dwa dni później i wynik 15 natomiast test ciążowy wyszedł z bladą kreską.. jak myślicie czy to może być ciąża?
Niestety, muszę cię zmartwić, beta hcg spadająca oznacza ciążę biochemiczną na tym etapie, zbadaj jeszcze raz betę, bo moze to błąd laboratorium,ale skoro kreska też słabsza to raczej nie...
Przykro mi -
nick nieaktualnyKasia :-) wrote:Hej dziewczyny
czy któraś z was miała taką sytuację: zrobiłam test bhcg 4 dni po owulacji (mam monitoring cyklu) i wynik bhcg wyszedł 42 do tego zrobiłam test ciążowy i wyszła kreseczka słabo widoczna, powtórzyłam betę dwa dni później i wynik 15 natomiast test ciążowy wyszedł z bladą kreską.. jak myślicie czy to może być ciąża?
Wg mojej wiedzy 4dpo w normalnych warunkach niemożliwy jest wynik bhcg rzędu 42.Mordeczka lubi tę wiadomość
-