Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaostrzenie ustawy antyaborcyjnej Wasze zdanie
Odpowiedz

Zaostrzenie ustawy antyaborcyjnej Wasze zdanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Saabi30 Znajoma

Wysłany: 15 kwietnia 2020, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

JAKIE JEST WASZE ZDANIE ZAKAZ CALKOWITEJ ABIRCJI I ZAKAZ EDUKACJI SEKSUALNEJ

• Betti37 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aborcja w 3 przypadkach tak jak jest teraz. Edukacja seksualna oczywiście że potrzebna.
    Nie jestem za zaostrzeniem ale nie jestem też za łagodzeniem i rozszerzeniem o aborcję "na życzenie "

• Malinka96 Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2020, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za aborcją przy wzkazaniach.
    Dlaczego te, które by tego nie dokonałyby aborcji, miałaby zakazać aborcji tym, które by to zrobiły. Każdy powinien mieć wybór. I żadna ścieżka nie powinna być zamknięta. Obserwuję profil fundacji Gajusz, jest cała gama cierpiących dzieciaków, z wadami, umierającymi kilka minut po porodzie. Zdjęci rozdzierają serce. Nigdy nie chciałabym być na miejscu tych rodziców. Dlatego chciałabym mieć wybór.

• Karolina36 Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecnie obowiązująca ustawa to tzw "kompromis aborcyjny" i nie powinniśmy tego ruszać. Ludzie mają różne poglądy od aborcji na życzenie do calkowitego zakazu, tego nie da się pogodzić i zawsze będą kłótnie co wykorzystują politycy. Tą ustawę zawsze mozna zmienić na gorszą. Szanujmy się nawzajem i zostawmy to co jest. Ja sama uważam że aborcja to zabijanie dzieci i aborcja nie może być późną antykoncepcją, ale są sytuacje gdzie powinno być prawo do aborcji. Takie prawo mamy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ