X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zobaczymy czy się udało
Odpowiedz

Zobaczymy czy się udało

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2022, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam robioną drożność jajowodów na początku listopada. Prawy drozny, lewy nie. Po jakimś czasie udałam się do ginekologa, aby zinterpretować wyniki. Jak się okazało, wcześniej mialam owulacje tylko na lewym jajniku. Wiec zaproponowała mi lekarka aby zrobić stymulacja CLO. Bylam na monitoringu cyklu i co? Byla owulacja na prawym 😍 tak się ucieszyłam ze jednak ten prawy jajnik pracuje. Oczywiście że się staraliśmy. Obecnie jestem w trakcie brania duphastonu, po skonczeniu brania, mam wykonać test. Jeśli pozytywny, brać go dalej, jeśli negatywny, odstawić i czekać na okres. Także trzymajcie mocno kciuki 👊

Kinusia_25 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ