X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Chorobą gervesa basedowa
Odpowiedz

Chorobą gervesa basedowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Majka 12 Nowa

Wysłany: 16 marca 2021, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was zaszła w ciążę przy chorobie gervesa basedowa ?

• kondziomama Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2021, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ja miałam bezwzględny zakaz syaran przy G-B.
    Leczyłam się 2 lata ( w pakiecie miałam również nadczynność tarczycy ). Gdy tylko dostaliśmy zielone światło zaczęliśmy starania. Niestety bardzo długie - 4 lata czekałam na ciążę ( + 2 kiedy miałam zakaz)
    Powodzenia !

Kondziomama
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2021, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostalam zakaz od gina na czas opanowania, ale endo powiedziała, że mogę. Mialam TRAb tylko 7,46.

Matomiast tu na forum jest sporo dziewczyn z tą chorobą i się udało, tylko najpierw trzeba opanować tarczyce, co przy tej chorobie nie jest łatwe. 😔

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2021, 00:31

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ