Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Gameta Bydgoszcz
Odpowiedz

Gameta Bydgoszcz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Megi1000 Nowa

Wysłany: 18 października 2023, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałabym poznać Wasze prawdziwe zdanie o Gamecie Bydgoszcz .Ja chodzę tam już dosyć długo i nie podoba mi się ich obsługa . Panie w recepcji jakieś bez życia..a już w ogóle jeśli chce się umówić na wizytę to narzucaja jedna godzine bo dr Radwan tak sobie życzy wg kolejności . Nie obchodzi ich że ktoś musi dojechać ,że ktoś nie może bo ma taką pracę że nie ma szans by na ich wyznaczona godzinę się stawić jedna jedyną która podali . Nawet jak wyjątkowo bardzo prosisz że naprawdę nie możesz czy nie mogą zapisać na późniejszą to nie i kropka bo tak im lekarz kazał nie robić dziur w grafiku . Czy ja mam tylko takie odczucie że po roku się już biznes rozkręcił i mają w nosie bo jak nie jedna pacjentka to na jej miejsce 10 innych ? Powiedzcie mi kochane czy macie podobnie ?

• Mas Autorytet

Wysłany: 18 października 2023, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi1000 wrote:
    Dziewczyny chciałabym poznać Wasze prawdziwe zdanie o Gamecie Bydgoszcz .Ja chodzę tam już dosyć długo i nie podoba mi się ich obsługa . Panie w recepcji jakieś bez życia..a już w ogóle jeśli chce się umówić na wizytę to narzucaja jedna godzine bo dr Radwan tak sobie życzy wg kolejności . Nie obchodzi ich że ktoś musi dojechać ,że ktoś nie może bo ma taką pracę że nie ma szans by na ich wyznaczona godzinę się stawić jedna jedyną która podali . Nawet jak wyjątkowo bardzo prosisz że naprawdę nie możesz czy nie mogą zapisać na późniejszą to nie i kropka bo tak im lekarz kazał nie robić dziur w grafiku . Czy ja mam tylko takie odczucie że po roku się już biznes rozkręcił i mają w nosie bo jak nie jedna pacjentka to na jej miejsce 10 innych ? Powiedzcie mi kochane czy macie podobnie ?

My leczyliśmy się co prawda w bydgoskiej Invikcie, ale podejście identyczne. Ciągle musiałam/musieliśmy się urywać z pracy, bo mało lekarzy, bo takie godziny. Badania krwi dopiero od 7, a ja od 7 pracuję. Zero podejścia do pacjenta. Niestety. Mimo że zostawiliśmy tam pewno ok.40 tys. Nawet jak miałam plamienia na samym początku, nie było dla mnie miejsca i musiałam szukać lekarza z przypadku.
    Jedno, mimo tego wszystkiego, udało się 🙂

👱39 🧔38
    Starania ok.2 lat
    👱 Amh 3,95,
    🧔 Tetrazoospermia
    1. IFV
    04.2023
    19 komórek pobranych/13 zapłodnionych
    5 ❄️ 2x5.1.1, 5.1.2,5.2.1, 5.2.2
    Pgt-a: 1❄️ czeka
    Transfer 5.1.1 ❤️🍀21.07.2023 🙏
    6dpt Beta 41,1 mIu/ml 🙏
    10 dpt Beta 242,2 mIu/ml 🙏
    17 dpt beta 5233 mIu/ml 🙏 i w USG mamy pęcherzyk 🙏
    19 dpt w USG mamy pęcherzyk żółtkowy 🙏
    21 dpt w USG mamy zarodek 2 mm i ❤️
    12t1d 6,2 cm. chłopaka, USG prenatalne wszystko w normie, nifty: niskie ryzyka 🥳
    21t1d 464 g. Synka
    II USG prenatalne wszystko w normie 🥳
    26t2d 914 g. Synka
    III USG prenatalne wszystko w normie 🥳
    29t4d 1561 g. Synka
    32t2d 2039 g. Synka
    35t2d 2631 g. Synka
    38t2d 3514 g. Synka
    3.04.2024 (39+3) Miłosz 😍🥳😍 🥳3740 g. 10/10 pkt.
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ