Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Garderoba

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2021, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbuje ogarnąć zawartość swojej szafy i naszła mnie taka myśl. Bez czego Wy nie wyobrażacie sobie swojej? Chodzi mi o ubrania. Szczególnie dziewczyny- klepsydry w rozmiarze L. Ulubiona sukienka, ciuch który uważacie ze każdy powinien mieć w szafie. Szukam inspiracji

• Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2021, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1. Dobre wygodne jeansy! Nie ma nic gorszego niż spodnie w których nie możesz usiąść,bo bawełna 100%. Ja polecam model Noa z Mango. 2. Tshirt biały w serek,z dobrym rękawkiem,nie za krótkim i nie za długim,luźniejszy,ale nie totalnie oversize. 3. Fajna luźna sukienka przed kolano spięta paskiem w talii. 4. Pasek do sukienek właśnie,najlepiej elastyczny! Mega wygoda,ja ostatnio kupiłam w hm za chyba 30 zł.
    No i oczywiśćie jakieśwygodne sportowe buty na lato, które nakładam również do biura.
    https://fashionspy.pl/lekcje-stylu/jak-nosic-sportowe-buty-do-biura/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2021, 10:06

• Kluska Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2021, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sukienki kopertowe. Mam kilkanaście w różnych kolorach i długościach.

age.png

Artvimed Kraków

5 dpt 🍀 12.42
    7 dpt 🍀 44.73
    9 dpt 🍀 100.2
    12 dpt 🍀 351.0
    14 dpt 🍀 630.3
    16 dpt 🍀1402.0
    19 dpt 💚 3088.0
    27 dpt mamy bijące ❤️

30.11.2022 zabraliśmy ❄️ do 🏡
    10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
    21.09.2022 mamy 5 ❄️ z pierwszego IVF

👱‍♀️87, 🧔 86

♀️Niepłodność jajowodowa: oba niedrożne

💊KIR BX (brakuje 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm)-na razie nic z tym nie robimy
    💊Układ hetero w czynnik Leiden, R2 i MTHFR- metylowane witaminy i heparyna od transferu
    💊Wysokie NK maciczne- encorton
    💊Niewielkie zapalenie endometrium, przeleczone, brak biopsji kontrolnej

♂️Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super.
  • pysiaczekoldzia Znajoma

Wysłany: 7 września 2021, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubie sukienki ale mam figure gruszki grube uda wiec moje must have to spodnie typu kolazowki by uda nie obcieraly

• julk@smyr Znajoma

Wysłany: 21 października 2021, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że warto abyś przymierzyła absolutnie wszystkie ubrania i oceniła czy wciąz się w nich dobrze czujesz. To czy dobrze w czymś wyglądamy to jedno a drugie jak się czujemy. Nasz gust się zmienia i czasami trzymamy coś w szafie z myślą, że jak będzie okazja na pewno założę a okazuje się, że już nie czujemy się w czymś dobrze ;) Ja jak tak zrobiłam wyrzuciłam pół szafy i teraz mam takie poczucie lekkości w niej, tzn nie jest zagracona. Polecam ;)

• mamamaria2 Debiutantka

Wysłany: 9 listopada 2021, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julk@smyr wrote:
    myślę, że warto abyś przymierzyła absolutnie wszystkie ubrania i oceniła czy wciąz się w nich dobrze czujesz. To czy dobrze w czymś wyglądamy to jedno a drugie jak się czujemy. Nasz gust się zmienia i czasami trzymamy coś w szafie z myślą, że jak będzie okazja na pewno założę a okazuje się, że już nie czujemy się w czymś dobrze ;) Ja jak tak zrobiłam wyrzuciłam pół szafy i teraz mam takie poczucie lekkości w niej, tzn nie jest zagracona. Polecam ;)

w pełni się zgadzam :)

Ja z kolei kocham kombinezony! Sprawdzają się ze szpilkami na bardziej eleganckie okazje i z espadrylami np latem na luźne wyjścia. Dla mnie HIT, kilkoma dodatkami zmieniamy charakter stroju i nie trzeba mieć miliona sukienek na wszystkie okazje ;)

• AliAla Debiutantka

Wysłany: 15 listopada 2021, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klasyki czyli mała czarna, jeansy o prostym kroju, dobra marynarka, basicowe tshirty itd ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ