Garderoba
-
Próbuje ogarnąć zawartość swojej szafy i naszła mnie taka myśl. Bez czego Wy nie wyobrażacie sobie swojej? Chodzi mi o ubrania. Szczególnie dziewczyny- klepsydry w rozmiarze L. Ulubiona sukienka, ciuch który uważacie ze każdy powinien mieć w szafie. Szukam inspiracji
-
1. Dobre wygodne jeansy! Nie ma nic gorszego niż spodnie w których nie możesz usiąść,bo bawełna 100%. Ja polecam model Noa z Mango. 2. Tshirt biały w serek,z dobrym rękawkiem,nie za krótkim i nie za długim,luźniejszy,ale nie totalnie oversize. 3. Fajna luźna sukienka przed kolano spięta paskiem w talii. 4. Pasek do sukienek właśnie,najlepiej elastyczny! Mega wygoda,ja ostatnio kupiłam w hm za chyba 30 zł.
No i oczywiśćie jakieśwygodne sportowe buty na lato, które nakładam również do biura.
https://fashionspy.pl/lekcje-stylu/jak-nosic-sportowe-buty-do-biura/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2021, 10:06
-
Sukienki kopertowe. Mam kilkanaście w różnych kolorach i długościach.
Artvimed Kraków
5 dpt 🍀 12.42
7 dpt 🍀 44.73
9 dpt 🍀 100.2
12 dpt 🍀 351.0
14 dpt 🍀 630.3
16 dpt 🍀1402.0
19 dpt 💚 3088.0
27 dpt mamy bijące ❤️
30.11.2022 zabraliśmy ❄️ do 🏡
10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
21.09.2022 mamy 5 ❄️ z pierwszego IVF
👱♀️87, 🧔 86
♀️Niepłodność jajowodowa: oba niedrożne
💊KIR BX (brakuje 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm)-na razie nic z tym nie robimy
💊Układ hetero w czynnik Leiden, R2 i MTHFR- metylowane witaminy i heparyna od transferu
💊Wysokie NK maciczne- encorton
💊Niewielkie zapalenie endometrium, przeleczone, brak biopsji kontrolnej
♂️Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super. -
myślę, że warto abyś przymierzyła absolutnie wszystkie ubrania i oceniła czy wciąz się w nich dobrze czujesz. To czy dobrze w czymś wyglądamy to jedno a drugie jak się czujemy. Nasz gust się zmienia i czasami trzymamy coś w szafie z myślą, że jak będzie okazja na pewno założę a okazuje się, że już nie czujemy się w czymś dobrze Ja jak tak zrobiłam wyrzuciłam pół szafy i teraz mam takie poczucie lekkości w niej, tzn nie jest zagracona. Polecam
-
julk@smyr wrote:myślę, że warto abyś przymierzyła absolutnie wszystkie ubrania i oceniła czy wciąz się w nich dobrze czujesz. To czy dobrze w czymś wyglądamy to jedno a drugie jak się czujemy. Nasz gust się zmienia i czasami trzymamy coś w szafie z myślą, że jak będzie okazja na pewno założę a okazuje się, że już nie czujemy się w czymś dobrze Ja jak tak zrobiłam wyrzuciłam pół szafy i teraz mam takie poczucie lekkości w niej, tzn nie jest zagracona. Polecam
w pełni się zgadzam
Ja z kolei kocham kombinezony! Sprawdzają się ze szpilkami na bardziej eleganckie okazje i z espadrylami np latem na luźne wyjścia. Dla mnie HIT, kilkoma dodatkami zmieniamy charakter stroju i nie trzeba mieć miliona sukienek na wszystkie okazje -