WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Hashimoto pcos a ciąża po 35
Odpowiedz

Hashimoto pcos a ciąża po 35

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monikusia Nowa

Wysłany: 4 września 2024, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny mam pytanie. Czy są tu mamy który udało się zajść w ciążę po 35 roku życia z Pcos i Hashimoto ?? I co wam pomogło?? Staram się z mężem i nic :( tracę wiarę

Monikusia
  • Małgosiagosia Autorytet

Wysłany: 9 września 2024, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mi się udało z hashi i pcos, ale w wieku 34 lat. Co pomogło do końca nie wiem, mam kilka podejrzeń. Ogólnie pouzupełniałam wszelkie niedobory witamin, wdrożyłam metforminę, euthyrox i więcej ruchu. U mnie mocno podniesione było dheas, więc zaczęłam brać resweratrol. Bezpośrednio przed zajściem w ciążę byłam też na łyżeczkowaniu w szpitalu (miałam polip) i podejrzewam, że to mogło pomóc (może coś się przeczyściło? nie wiem).
    Jak długo się starasz? Jakie badania robiłaś?

aniusia12 lubi tę wiadomość

🍒 fertistim, cynk
    🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ