X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Tabletki na powodzenie u kobiet i testosteron
Odpowiedz

Tabletki na powodzenie u kobiet i testosteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • frywolnys Nowa

Wysłany: 1 czerwca, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Wrzucam ten temat bo trafiłem na cos bardzo interesującego. Od pewnego czasu zmagam sie ze słabym libido i niepełna erekcją. Mam swoje 46 lat i spodziewałem sie tego że problemy mogą sie już zacząć. Mój mentor i przyjaciel polecił mi tabletki o nazwie Prosent 600 sam je bierze od pewnego czasu i twierdzi że nieźle mu wzrosło libido oraz skończyły się problemy z erekcja do tego nie mają żadnych skutków ubocznych jak te reklamowane w TV. Zacząłem je brać i po tygodniu rzeczywiście tak jak mówił ale zaczął sie pewien inny interesujący efekt którego sie nie spodziewałem. Dokładnie laski w pracy zaczęły nietypowo się mna interesować. Wiedzą że jestem żonaty ale zacząłem pod swoim adresem wysłuchiwać komplementów, W klubie pieśni i tańca do którego uczęszczamy z żoną kobiety zaczęły mi składać dziwne propozycje podczas rozmów swobodnych i wymiany par. Zapytałem sie mojego kumpla który mi to polecił o co chodzi z tym Prosent 600 a ten stwierdził że to możliwe bo te tabletki wpływaja na testosteron i wzmożone wydzielanie feromonów tak jak to jest napisane na stronie producenta tutaj https://prosent-600.com/ . Jestem trochę w szoku nie spodziewałem się takiego działania tych tabletek Prosent 600 liczyłem tylko na libido i erekcję. Mam pytanie czy u was było podobnie i czy ktoś wykorzystał sytuację bo jestem lekko zirytowany takim zainteresowaniem kobiet jakiego nigdy wcześniej nie miałem. ???

• burza Znajoma

Wysłany: 17 listopada, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny UWAGA kolejny naganiacz na "prosent 600" vs "feminam libido" (dla kobiet)

Zauważcie proszę że "osoba" zakładająca temat ma przeważnie pierwszy post tylko w tym temacie i podaje w nim nazwę konkretnego preparatu z konkretnym wskazaniem (link do strony dzie ww. dziadostwo nabyć).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ