Witajcie. Wrzucam ten temat bo trafiłem na cos bardzo interesującego. Od pewnego czasu zmagam sie ze słabym libido i niepełna erekcją. Mam swoje 46 lat i spodziewałem sie tego że problemy mogą sie już zacząć. Mój mentor i przyjaciel polecił mi tabletki o nazwie Prosent 600 sam je bierze od pewnego czasu i twierdzi że nieźle mu wzrosło libido oraz skończyły się problemy z erekcja do tego nie mają żadnych skutków ubocznych jak te reklamowane w TV. Zacząłem je brać i po tygodniu rzeczywiście tak jak mówił ale zaczął sie pewien inny interesujący efekt którego sie nie spodziewałem. Dokładnie laski w pracy zaczęły nietypowo się mna interesować. Wiedzą że jestem żonaty ale zacząłem pod swoim adresem wysłuchiwać komplementów, W klubie pieśni i tańca do którego uczęszczamy z żoną kobiety zaczęły mi składać dziwne propozycje podczas rozmów swobodnych i wymiany par. Zapytałem sie mojego kumpla który mi to polecił o co chodzi z tym Prosent 600 a ten stwierdził że to możliwe bo te tabletki wpływaja na testosteron i wzmożone wydzielanie feromonów tak jak to jest napisane na stronie producenta tutaj
https://prosent-600.com/ . Jestem trochę w szoku nie spodziewałem się takiego działania tych tabletek Prosent 600 liczyłem tylko na libido i erekcję. Mam pytanie czy u was było podobnie i czy ktoś wykorzystał sytuację bo jestem lekko zirytowany takim zainteresowaniem kobiet jakiego nigdy wcześniej nie miałem. ???