X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Tabletki na powodzenie u kobiet i testosteron
Odpowiedz

Tabletki na powodzenie u kobiet i testosteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • frywolnys Nowa

Wysłany: 1 czerwca 2024, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Wrzucam ten temat bo trafiłem na cos bardzo interesującego. Od pewnego czasu zmagam sie ze słabym libido i niepełna erekcją. Mam swoje 46 lat i spodziewałem sie tego że problemy mogą sie już zacząć. Mój mentor i przyjaciel polecił mi tabletki o nazwie Prosent 600 sam je bierze od pewnego czasu i twierdzi że nieźle mu wzrosło libido oraz skończyły się problemy z erekcja do tego nie mają żadnych skutków ubocznych jak te reklamowane w TV. Zacząłem je brać i po tygodniu rzeczywiście tak jak mówił ale zaczął sie pewien inny interesujący efekt którego sie nie spodziewałem. Dokładnie laski w pracy zaczęły nietypowo się mna interesować. Wiedzą że jestem żonaty ale zacząłem pod swoim adresem wysłuchiwać komplementów, W klubie pieśni i tańca do którego uczęszczamy z żoną kobiety zaczęły mi składać dziwne propozycje podczas rozmów swobodnych i wymiany par. Zapytałem sie mojego kumpla który mi to polecił o co chodzi z tym Prosent 600 a ten stwierdził że to możliwe bo te tabletki wpływaja na testosteron i wzmożone wydzielanie feromonów tak jak to jest napisane na stronie producenta tutaj https://prosent-600.com/ . Jestem trochę w szoku nie spodziewałem się takiego działania tych tabletek Prosent 600 liczyłem tylko na libido i erekcję. Mam pytanie czy u was było podobnie i czy ktoś wykorzystał sytuację bo jestem lekko zirytowany takim zainteresowaniem kobiet jakiego nigdy wcześniej nie miałem. ???

• burza Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2024, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny UWAGA kolejny naganiacz na "prosent 600" vs "feminam libido" (dla kobiet)

Zauważcie proszę że "osoba" zakładająca temat ma przeważnie pierwszy post tylko w tym temacie i podaje w nim nazwę konkretnego preparatu z konkretnym wskazaniem (link do strony dzie ww. dziadostwo nabyć).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ