Bocian- Katowice
-
Hej. Są tutaj dziewczyny, które aktualnie leczą się w Bocianie w Katowicach? Jakie jest podejście lekarzy itp?
Może któraś z Was przystąpiła u nich do ak?
Napiszcie swoje przemyślenia na ich temat.
PozdrawiamStarania od 2015 r.
31 lat
2017 AMH 1,6
2019 AMH 0,8
2020 AMH 1,23
KIRY bx
08.2017 sono HSG- lewy jajowody drozny, prawy niewiadomo.
02.2018 histeroskopia- oba jajowody drożne.
3 x iui nieudane.
Mąż- słabe nasienie
11. 2018 - pierwsze ivf nieudane. Artvimed
03.2019 - drugie ivf nieudane. Artvimed
10.2019 dr Przybycień - trzecie ivf nieudane. Macierzyństwo
11.2020 stymulacja do ivf w Eurofertil w Czechach- brak komórek
KD Eurofertil Ostrava
ET 29.04.2021r. I transfer
Beta➡️
7dpt 68,8
9dpt 266
12dpt 686
14dpt 965
19dpt 3554
23dpt jest ❤ (6 +1)
Cudzie trwaj...
✊✊✊✊
Czekamy na córeczkę ❤
Mamy jeszcze ❄❄❄❄
-
Hej,
Ogólnie też byłam do nich zapisana i chciałam się wybrać. Z rozmowy wychodziło że powinno być wszystko okej, takie odczułam wrażenie.. Między czasie spotkałam koleżanka która poleciła mi inna Panią doktor w Przyszowicach, blisko Kato. Wybrałam się do niej w ubiegłym tygodniu i jestem zachwycona! Pierwszy raz ktoś mnie ciepło przyjął i znalazł jakiś plan na nas. Jestem pełna nadziei! A już paru lekarzy mam za sobą!👱♀️ 30l.
AMH 2,3 - >1,93 (po laparo)
❌MTHFR - heterozygotyczny (C677T)
❌PAI-1 homozygotyczny
02.21 laparoskopia
Endometrioza 1 st.
Udrożnione jajowody 💪
03.21 IUI 😭 (lametta +menopur + ovitrelle) pęcherzyk nie pękł.. Torbiel - > 21 dni antykoncepcji
05.21 -> 2 IUI ❓(bemfola + menopur+ 2x pregnyl) nie pękły ❓
Jakieś cuda!
26.05 beta 6675 ✊
Pawełek 29.01.22 ❤️👶 -
Cześć. Ja poznałam lekarza z kliniki Bocian w Katowicach. Byłam u niego na paru wizytach w innym miejscu. Staramy się z mezem o dziecko 1,5 roku. U mnie wszystko dobrze. Mąż niestety mało ruchliwe plemniki, morfologia tez słaba. Zażywał FertilMan Plus ale niestety wyniki poszły w dół. Jedyne co się poprawiło to ilość. Lekarz zachęca nas do inseminacji. Zrobiłam już jeden monitoring. Wizytę w Klinice Bocian w Katowicach mam zamiar umówić na 2 października ( wtedy tez będę miała owulacje) - lekarz zrobi mi drugi monitoring i przy okazji zahaczymy o pierwszą wizytę „zapoznawczą” w klinice.
-
Cześć dziewczyny, od dawna was "czytam" i fajnie wiedzieć że nie tylko mi jednej brakuje do szczęścia dwóch kresek na teście.
Jestem Pacjentka Bociana od września, mam za sobą 2 wizyty i jestem w końcu spokojna że ktoś ma o tym zielone pojęcie ( a przerabialiśmy z mężem przez ostatnie 2 lata 7 lub 8 ginekologów)
Jestem na cyklu stymulowanym Aromek a 8 dni temu miałam zastrzyk z ovitrelle.
Mam duże nadzieję...Walka o 3 szczęście od września 2023 -