Brązowe plamienia w środku cyklu ??
-
nick nieaktualny
-
A pierwszy raz Ci sie coś takiego zdarzyło? Ja miałam brązowe plamienia w środku cyklu ale nie jednorazowo tylko przez kilka cykli i przy tym cykle miałam bardzo długie... aż musiałam nie raz wywoływać luteiną okres Lekarz zalecił 3 miesiące brania tabletek anty i wszystko po nich wróciło do normy plamień nie ma a cykle są krótsze i co najważniejsze owulacyjne Plamienia w środku cyklu czasem są objawem niskiego progesteronu, także nie proponuje Ci odrazu tabletek anty bo nie na każdego zadziałają dobrze z tego co dziewczyny pisały, najlepiej się przebadać u ginekologa a on już Ci powie w razie czego jakie badania zrobić...
-
nick nieaktualnyMyszka92 wrote:A pierwszy raz Ci sie coś takiego zdarzyło? Ja miałam brązowe plamienia w środku cyklu ale nie jednorazowo tylko przez kilka cykli i przy tym cykle miałam bardzo długie... aż musiałam nie raz wywoływać luteiną okres Lekarz zalecił 3 miesiące brania tabletek anty i wszystko po nich wróciło do normy plamień nie ma a cykle są krótsze i co najważniejsze owulacyjne Plamienia w środku cyklu czasem są objawem niskiego progesteronu, także nie proponuje Ci odrazu tabletek anty bo nie na każdego zadziałają dobrze z tego co dziewczyny pisały, najlepiej się przebadać u ginekologa a on już Ci powie w razie czego jakie badania zrobić...
Własnie nie pierwszy raz miałam już kiedyś podobne sytuacje Ja mam cykle 35-38 dniowe i chyba tez bezowulacyjne.będe dziś dzwoniła do gin o niestety plamienie się od wczoraj przedłuza i na brązowe plamie taka kawa z mlekiem ile u cb trwało takie plamienie ? Ja biore teraz htz na uregulowanie @ nie wiem czy to od tych tbletek czy faktycznie progesteron świruje ? martwi mnie to .Byc może tez plamienia są przy owulacji też ? -