X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Chlamydia trachomatis
Odpowiedz

Chlamydia trachomatis

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosia2708 Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, od kilku lat staram sie o pierwsze dziecko jak dotąd bez skutku. Wczoraj odebralam wynik i okazało się ze mam chlamydie trachonatis. Czy któraś z was miała ten sam problem? Czy to utrudniało wam zajście w ciążę? Jestem ciekawa czy sa szansę ze po leczeniu zobaczę w końcu dwie kreseczki :)

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badanie z krwi czy wymaz PCR z pochwy?

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • Gosia2708 Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z krwi, Test transformacji limfocytów (LTT) - Chlamydia trachomatis met. Elispot

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ