X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Chlamydia trachomatis
Odpowiedz

Chlamydia trachomatis

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosia2708 Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, od kilku lat staram sie o pierwsze dziecko jak dotąd bez skutku. Wczoraj odebralam wynik i okazało się ze mam chlamydie trachonatis. Czy któraś z was miała ten sam problem? Czy to utrudniało wam zajście w ciążę? Jestem ciekawa czy sa szansę ze po leczeniu zobaczę w końcu dwie kreseczki :)

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badanie z krwi czy wymaz PCR z pochwy?

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • Gosia2708 Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z krwi, Test transformacji limfocytów (LTT) - Chlamydia trachomatis met. Elispot

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ