X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Czy już mogę brać Duphastan??
Odpowiedz

Czy już mogę brać Duphastan??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aga1987 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Od 5 cyklu mam plamienia dostałam właśnie dlatego dupka. W poprzednim cyklu miałam monitoring i lekarz powiedziała że owulacja była w 15 - 16 dniu skok tem był z 36,40 na 36,80, a w tym cyklu takie dziwne temperatury. Dupka powinnam zacząć od jutra ale nie wiem. Czy mogłybyście pomóc?? Bardzo proszę

• Milcia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarka zaleciła od 16 do 25 dc. Tak samo z luteiną zalecała.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore zawsze po 3 wyzszych temperaturach

• Aga1987 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja nie wiem czy już miałam te wyższe temperatury

• Milcia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zacznij brać, tak jak zalecił lekarz. Tak będzie najlepiej :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore od 14- 25 dc tak zalecił gin .... potem odstawiam i czekam ...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ