X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Czy już mogę brać Duphastan??
Odpowiedz

Czy już mogę brać Duphastan??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aga1987 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Od 5 cyklu mam plamienia dostałam właśnie dlatego dupka. W poprzednim cyklu miałam monitoring i lekarz powiedziała że owulacja była w 15 - 16 dniu skok tem był z 36,40 na 36,80, a w tym cyklu takie dziwne temperatury. Dupka powinnam zacząć od jutra ale nie wiem. Czy mogłybyście pomóc?? Bardzo proszę

• Milcia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarka zaleciła od 16 do 25 dc. Tak samo z luteiną zalecała.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore zawsze po 3 wyzszych temperaturach

• Aga1987 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja nie wiem czy już miałam te wyższe temperatury

• Milcia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zacznij brać, tak jak zalecił lekarz. Tak będzie najlepiej :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore od 14- 25 dc tak zalecił gin .... potem odstawiam i czekam ...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ