X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Czy już mogę brać Duphastan??
Odpowiedz

Czy już mogę brać Duphastan??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aga1987 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Od 5 cyklu mam plamienia dostałam właśnie dlatego dupka. W poprzednim cyklu miałam monitoring i lekarz powiedziała że owulacja była w 15 - 16 dniu skok tem był z 36,40 na 36,80, a w tym cyklu takie dziwne temperatury. Dupka powinnam zacząć od jutra ale nie wiem. Czy mogłybyście pomóc?? Bardzo proszę

• Milcia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarka zaleciła od 16 do 25 dc. Tak samo z luteiną zalecała.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore zawsze po 3 wyzszych temperaturach

• Aga1987 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja nie wiem czy już miałam te wyższe temperatury

• Milcia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zacznij brać, tak jak zalecił lekarz. Tak będzie najlepiej :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore od 14- 25 dc tak zalecił gin .... potem odstawiam i czekam ...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ