Czy są tu jakieś Dziewczyny z Uk które mogę napisać coś o CYCLOGEST
-
nick nieaktualnyJak w temacie czy są dziewczyny które mogą mi coś napisać na temat CYCLOGEST-u jestem ciekawa opinii rodaczek ... trochę czytałam na angielskich forach i ogolną opinie ma bardzo dobrą chodzi mi również o dawkę ja mam 400 mg trochę dużo mi się wydaje daltego wole się upewnić
-
nick nieaktualnyWitaj
Ja stosowałam cyclogest 200 mg, tylko nie rozumiem o co chcesz konkretnie zapytać??? Progesteron jak progesteron....jest to lek na receptę wiec dawke ustala ginekolog na podstawie wyników badan...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 01:22
-
nick nieaktualnyBeebs wrote:Witaj
Ja stosowałam cyclogest 200 mg, tylko nie rozumiem o co chcesz konkretnie zapytać??? Progesteron jak progesteron....jest to lek na receptę wiec dawke ustala ginekolog na podstawie wyników badan...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 19:14
-
nick nieaktualnyCo do skutków ubocznych to miałam uplawy i od czasu do czasu cos na kształt swędzenia, lekkiego pieczenia. Jedno i drugie ponoć normalne ( tak mówił moj ginekolog) a dawka...hymmm. Moze masz za niski progesteron w fazie lutealnej stad te 400 mg....
-
itam co prawda nie jestem z UK ale w Irlandii wiekszosc lekow jest takich samych.
Co do cyclogel to dla mnie nie do konca sie wchlanial i rano prawie wszystko mialam na wkladce. Polecam cicrone 8% to tez progesteron tylko ze z aplikatorem i lepiej pszyswajany.1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-