X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Decapeptyl, a pecherzyki
Odpowiedz

Decapeptyl, a pecherzyki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia8702 Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia 2023, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Za mną 2 tyg z decapeptylem.
    Wczoraj miałam USG i na prawym jajniku dwa pecherzyki.
    Na lewym jeden
    Estradiol 100 - niby w normie, ale lekarz mówi, że u nas musi być idealnie bo to nasz 6 transfer i 3 procedura.
    Wróciłam wkurzona.
    Czy ktoś miał podobnie po tym leku?
    Dajcie koniecznie znać

Ona 35, on 40
    5 transferów
    2 pełne procedury ivf od 2021
    4 transfer 6.2022 - w 7 tc - puste jajo płodowe
    Obecnie 3 procedura
    3 zarodki
    24.5. 6 tranasfer jak na razie beta ujemna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ