X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Diphereline a Estrofem
Odpowiedz

Diphereline a Estrofem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaulinaP1987 Nowa

Wysłany: 3 listopada, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam zdiagnozowaną adenomiozę i endometriozę.
    Póki co starania naturalne.
    Miałam trzy zastrzyki Diphereline w odstępach 28-dniowych w celu wyciszenia. Od 1 listopada rozpoczęłam stymulację Lamettą. Czy któraś z Was tak miała? Czy powinnam brać także Estrofem? Podczas usg w zeszłym miesiącu endometrium miało 2 mm. Niestety przez najbliższy tydzień nie mam możliwości kontaktu z lekarzem prowadzącym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada, 17:23

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ