X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Do zielarek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakie ziolka popijacie i czy widzicie jakies konkretne ich dzialanie? Widzicie wplyw na wasza temperature, na sluz, plamienia etc?

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka ja juz poltorej miesiaca pije Ziola o sroki mieszanka nr 3 I mam wrazenie ze szyjka jest zamknieta I otwiera sie wtedy kiedy powinna czyli tylko w polowie cyklu I sluzu jest wiecej, wykres tez pokazal owulacje w 18 dniu cyklu monitoringu nie mialam wiec trudno powiedziec ale temp tez raczej stablina I taka jak powinna byc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 17:03

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka Psotka wpadaj na wątek "Wszystkie zielary". Tam znajdziesz skarbnice wiedzy o ziołach.

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ