X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną dobry ginekolog Łódź
Odpowiedz

dobry ginekolog Łódź

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aniulka Ekspertka

Wysłany: 3 października 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny polecicie jakiegoś dobrego lekarza z Łodzi albo okolic?

ex2b9vvjc1a8dlo7.png[/url0975efaf2fd64ad1.png
    f2w3rjjgmre2apcb.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mogę polecić Ci mojego ginekologa z Łodzi. Przyjmuje prywatnie na ul. Obywatelskiej w dawnej Rusałce (150zł za wizytę)- dr Tomasz Augustyniak. Pracuje również w CZMP. Super lekarz, wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania, jest bardzo sympatyczny i pacjentki traktuje z szacunkiem.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Aniulka Ekspertka

Wysłany: 4 października 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a można u niego zrobić USG TV?

f2w3rjjgmre2apcb.png
  • Nailew Koleżanka

Wysłany: 4 października 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr Lutosławskiego z Łodzi. Przyjmuje na ul. Piotrkowskiej u siebie w domu. Wizyta trwa około godziny, wykonuje także USG. Przemiły starszy Pan, z moich obserwacji wynika, że jest to nie tylko lekarz z powołania, ale i prawdziwy pasjonat tej sztuki.

Aniulka, anulcia11 lubią tę wiadomość

styczeń 2015 - laparoskopia
    maj 2015 - 1 IUI - :(
  • Aniulka Ekspertka

Wysłany: 4 października 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nailew wrote:
    Ja polecam dr Lutosławskiego z Łodzi. Przyjmuje na ul. Piotrkowskiej u siebie w domu. Wizyta trwa około godziny, wykonuje także USG. Przemiły starszy Pan, z moich obserwacji wynika, że jest to nie tylko lekarz z powołania, ale i prawdziwy pasjonat tej sztuki.

a możesz mi podać jakiś kontakt do niego?

f2w3rjjgmre2apcb.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 4 października 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dr Augustyniak robi USG w CZMP

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • anulcia11 Nowa

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Nailew. Bardzo Cie prosze o kontakt do doktora Lutosławskiego w Łodzi. Strona, która jest podana i numer telefonu do doktora jest juz nieaktualny w poradni. Jeżeli masz do Niego jakis kontakt to prosze Cie podaj mi. Pozdrawiam.

• Nailew Koleżanka

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulcia11 wrote:
    Kochana Nailew. Bardzo Cie prosze o kontakt do doktora Lutosławskiego w Łodzi. Strona, która jest podana i numer telefonu do doktora jest juz nieaktualny w poradni. Jeżeli masz do Niego jakis kontakt to prosze Cie podaj mi. Pozdrawiam.
    Proszę bardzo 608 786 670
    Radziła bym iśc do dr już po 13 (przyjmuje zawsze w czwartki od 14) bo później jest tyle ludzi, że trzeba trochę się naczekać. Tym bardziej, że jedna osoba jest w gabinecie około godzinę czasu ;)Ja zawsze przyjeżdżałam do dr po 13 i wchodziłam od razu :) Pozdrawiam. :)

styczeń 2015 - laparoskopia
    maj 2015 - 1 IUI - :(
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chodzę do dr Cajdler-Łuba wizyta trwa ok 40-45 minut robi wszystkie badania włącznie z hormonami bo jest endokrynologiem. Koszt 100zl, miala, odrazu robione USG dzidziusia i za 2 tyg kolejne kontrolne w cenie pierwszej wizyty bo za pierwszym razem malo go bylo widac.

nxbhnwz.png
  • Olcia40 Nowa

Wysłany: 10 listopada 2016, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,wybrałam sie do doktora Lutosławskiego w Lodzi z polecenia. Po wizycie w gabinecie w mieszkaniu mam mieszane uczucia,chodzi mi o higiene,sterylnośc. Podobno jest dobrym specjalistą.Zlecił mi dodatkowe badania, które jak dotąd żaden lekarz mi nie zaproponował,,,ale z lekka mnie wystraszył wygląd gabinetu,narzędzi.A jakie są Wasze odczucia?

• Ewaaa Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Mieszkam niedaleko Łodzi. Z mężem 4 lata staramy się o dziecko ale niestety bez skutku. Czy któraś z was mogłaby mi polecić jakiegoś dobrego lekarza ewentualnie klinikę gdzie mogłabym się udać? Narazie leczylam się tylko u jednego ginekologa u siebie w mieście.

20141018020214.png
    31 lat
    <3 Starania od: listopad 2014 - o pierwsze dziecko <3
    HSG - ok
  • jackasnobik Nowa

Wysłany: 2 sierpnia 2018, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nikogo nie znam.

Miarą twej wiary jest miara bólu, który potrafisz znieść.
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewaaa wrote:
    Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Mieszkam niedaleko Łodzi. Z mężem 4 lata staramy się o dziecko ale niestety bez skutku. Czy któraś z was mogłaby mi polecić jakiegoś dobrego lekarza ewentualnie klinikę gdzie mogłabym się udać? Narazie leczylam się tylko u jednego ginekologa u siebie w mieście.
    Gameta Rzgów

Ewaaa lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ