dobry ginekolog Łódź
-
mogę polecić Ci mojego ginekologa z Łodzi. Przyjmuje prywatnie na ul. Obywatelskiej w dawnej Rusałce (150zł za wizytę)- dr Tomasz Augustyniak. Pracuje również w CZMP. Super lekarz, wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania, jest bardzo sympatyczny i pacjentki traktuje z szacunkiem.
-
Ja polecam dr Lutosławskiego z Łodzi. Przyjmuje na ul. Piotrkowskiej u siebie w domu. Wizyta trwa około godziny, wykonuje także USG. Przemiły starszy Pan, z moich obserwacji wynika, że jest to nie tylko lekarz z powołania, ale i prawdziwy pasjonat tej sztuki.
Aniulka, anulcia11 lubią tę wiadomość
styczeń 2015 - laparoskopia
maj 2015 - 1 IUI - -
Nailew wrote:Ja polecam dr Lutosławskiego z Łodzi. Przyjmuje na ul. Piotrkowskiej u siebie w domu. Wizyta trwa około godziny, wykonuje także USG. Przemiły starszy Pan, z moich obserwacji wynika, że jest to nie tylko lekarz z powołania, ale i prawdziwy pasjonat tej sztuki.
a możesz mi podać jakiś kontakt do niego? -
anulcia11 wrote:Kochana Nailew. Bardzo Cie prosze o kontakt do doktora Lutosławskiego w Łodzi. Strona, która jest podana i numer telefonu do doktora jest juz nieaktualny w poradni. Jeżeli masz do Niego jakis kontakt to prosze Cie podaj mi. Pozdrawiam.
Radziła bym iśc do dr już po 13 (przyjmuje zawsze w czwartki od 14) bo później jest tyle ludzi, że trzeba trochę się naczekać. Tym bardziej, że jedna osoba jest w gabinecie około godzinę czasu ;)Ja zawsze przyjeżdżałam do dr po 13 i wchodziłam od razu Pozdrawiam.styczeń 2015 - laparoskopia
maj 2015 - 1 IUI - -
A ja chodzę do dr Cajdler-Łuba wizyta trwa ok 40-45 minut robi wszystkie badania włącznie z hormonami bo jest endokrynologiem. Koszt 100zl, miala, odrazu robione USG dzidziusia i za 2 tyg kolejne kontrolne w cenie pierwszej wizyty bo za pierwszym razem malo go bylo widac.
-
Witam,wybrałam sie do doktora Lutosławskiego w Lodzi z polecenia. Po wizycie w gabinecie w mieszkaniu mam mieszane uczucia,chodzi mi o higiene,sterylnośc. Podobno jest dobrym specjalistą.Zlecił mi dodatkowe badania, które jak dotąd żaden lekarz mi nie zaproponował,,,ale z lekka mnie wystraszył wygląd gabinetu,narzędzi.A jakie są Wasze odczucia?
-
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Mieszkam niedaleko Łodzi. Z mężem 4 lata staramy się o dziecko ale niestety bez skutku. Czy któraś z was mogłaby mi polecić jakiegoś dobrego lekarza ewentualnie klinikę gdzie mogłabym się udać? Narazie leczylam się tylko u jednego ginekologa u siebie w mieście.
-
Ewaaa wrote:Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Mieszkam niedaleko Łodzi. Z mężem 4 lata staramy się o dziecko ale niestety bez skutku. Czy któraś z was mogłaby mi polecić jakiegoś dobrego lekarza ewentualnie klinikę gdzie mogłabym się udać? Narazie leczylam się tylko u jednego ginekologa u siebie w mieście.
Ewaaa lubi tę wiadomość
-