X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną dobry Lekarz na Nfz RZESZOW
Odpowiedz

dobry Lekarz na Nfz RZESZOW

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z podkarpacia. Jeszcze jeden cykl dajemy sobie z Mezem na samodzielne proby ale nastepny chcemy byc pod okiem lekarza.
    kogo polecacie w Rzeszowie? Widzialam, ze na Dabrowskiego w Medyku wspomaganie plodnosci otworzyli...

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktos cos??

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flexi zdecydowanie wiele osób polecia dr Dorskiego, niestety na NFZ przyjmuje chyba tylko 1 raz w tygodoniu, chyba w piątki.

• kicinia Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2014, 01:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie doradzę , bo na Podkarpaciu niestety żaden mi nie pomógł.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ