X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dofinansowanie
Odpowiedz

Dofinansowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tomasia Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2021, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktokolwiek powie mi jak wygląda sprawa dofinansowania do ivf w przypadku gdy posiadamy w innej klinice zamrożone zarodki? Czy możemy podejść do nowej procedury posiadając jeszcze mrożaki? Czy zakwalifikujemy się do programu? A może możemy skorzystać z dofinansowania na criotransfer? Wiem, że to pytania do lekarza ale wizytę mamy dopiero za 3 tygodnie a kompletnie nie wiem na czym stoję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2021, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomasia wrote:
    Czy ktokolwiek powie mi jak wygląda sprawa dofinansowania do ivf w przypadku gdy posiadamy w innej klinice zamrożone zarodki? Czy możemy podejść do nowej procedury posiadając jeszcze mrożaki? Czy zakwalifikujemy się do programu? A może możemy skorzystać z dofinansowania na criotransfer? Wiem, że to pytania do lekarza ale wizytę mamy dopiero za 3 tygodnie a kompletnie nie wiem na czym stoję.

Wydaje mi się że dziewczyny pisały że przy jednym dofinansowaniu można mieć jedną stymulację, jedną punkcję i jeden transfer. Ogólnie jak masz już blastki to sam transfer to koszt ok 2 000 zl więc chyba lepiej spróbować niż zaczynać wszystko od nowa.

• Tomasia Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2021, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2000? To chyba koszt samego transferu i klinice w małym mieście. Całe podejście w moim przypadku do crio to 8tys w Novum u Lewandowskiego.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ