X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dofinansowanie
Odpowiedz

Dofinansowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tomasia Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2021, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktokolwiek powie mi jak wygląda sprawa dofinansowania do ivf w przypadku gdy posiadamy w innej klinice zamrożone zarodki? Czy możemy podejść do nowej procedury posiadając jeszcze mrożaki? Czy zakwalifikujemy się do programu? A może możemy skorzystać z dofinansowania na criotransfer? Wiem, że to pytania do lekarza ale wizytę mamy dopiero za 3 tygodnie a kompletnie nie wiem na czym stoję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2021, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomasia wrote:
    Czy ktokolwiek powie mi jak wygląda sprawa dofinansowania do ivf w przypadku gdy posiadamy w innej klinice zamrożone zarodki? Czy możemy podejść do nowej procedury posiadając jeszcze mrożaki? Czy zakwalifikujemy się do programu? A może możemy skorzystać z dofinansowania na criotransfer? Wiem, że to pytania do lekarza ale wizytę mamy dopiero za 3 tygodnie a kompletnie nie wiem na czym stoję.

Wydaje mi się że dziewczyny pisały że przy jednym dofinansowaniu można mieć jedną stymulację, jedną punkcję i jeden transfer. Ogólnie jak masz już blastki to sam transfer to koszt ok 2 000 zl więc chyba lepiej spróbować niż zaczynać wszystko od nowa.

• Tomasia Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2021, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2000? To chyba koszt samego transferu i klinice w małym mieście. Całe podejście w moim przypadku do crio to 8tys w Novum u Lewandowskiego.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ