Dziewczyny założyłam nowy temat bo o duphastonie nigdzie nie moge znaleźć tych info które mnie interesują. W sumie na tyle tematów i odpowiedzi związanych z tym znalazłam tylko jedna taką jak ja. Otóż od 20 dc gin kazał mi brac raz dziennie duphaston. Owulacja była 16dc wg monitoringu. Jeśli przyjdzie @ kazał odstawić, jeśli nie robic testy ciążowe, które nawet jeśli będą wychodziły negatywne to nadal brać bo ciąża może być ale jeszcze na testach nie wyjdzie. Jeśli wyjdzie kazał nie przerywać i dalej łykać. Czytałam że gdy dziewczyny miały przykazane by odstawiac duphaston @ przychodziła zwkle 2 dnia. Czyli jeśli nie odstawię to rozumiem że jeśli ciaży nie będzie to @ przyjdzie normalnie, czy to się jakoś wydłuży/skróci? Pytam bo biorę to pierwszy raz a gina nie dopytałam bo wyskoczyłam z pracy i miałam mało czasu. Dodatkowo w tym cyklu biore również euthyrox 25 również pierwszy raz.
Co do temp, bo mało się na tym znam. Przeważnie mierze ją o 6 rano, ale te pomiary niekiedy się wahają bo pracuję również w systemie nocnym więc nie mam możliwości jej mierzyc stale o tej samej porze. Spadek temperatury występuje gdy jest owu, czy gdy była i co potem ze wzrostem? Prosze kogoś mądrzejszego ode mnie w tym temacie o odp

Pozdrawiam.