X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gemta Rzgów - sono hsg
Odpowiedz

Gemta Rzgów - sono hsg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mamastasia2020 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2022, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki lekarz kazał rozważyć nam sono hsg. Zanim zadzwonię powiecie coś o przebiegu tego zabiegu? Przygotowaniach przed nim?

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2022, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest już wątek Gamety w Rzgowie.

Najlepiej udaj się na wizytę do lekarza w klinice.

Ja miałam sono w 2016 roku, więc teraz mogło się coś zmienić w wymogach.

M&M
  • mamastasia2020 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2022, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę wątek ivf tylko w Gamecie Rzgów.
    Chodzę do innego lekarza, ale on poleca właśnie Gamete.

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2022, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamastasia2020 wrote:
    Widzę wątek ivf tylko w Gamecie Rzgów.
    Chodzę do innego lekarza, ale on poleca właśnie Gamete.

Ale tam są różne tematy dotyczące kliniki, nie tylko ivf.

mamastasia2020 lubi tę wiadomość

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ