X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gonal sprzedam
Odpowiedz

Gonal sprzedam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 1 listopada 2023, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam nowe opakowanie Gonal!

• jo_ana Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2023, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć jestem ciekawa jak potoczyła się Twoja historia właśnie nie dawno trafiłam na Twój post odnośnie niskiego amh.

Milady92 lubi tę wiadomość

Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%

Starania naturalne od 01/2021
    Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔

Starania w klinice od 2023
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔
  • M_jak_M Nowa

Wysłany: 1 listopada 2023, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milady92 wrote:
    Sprzedam nowe opakowanie Gonal!

Odezwij się do mnie na priv

Milady92 lubi tę wiadomość

• Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2023, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M_jak_M wrote:
    Odezwij się do mnie na priv

Wysłałam zaproszenie do grona przyjaciółek. Inaczej nie mam jak wysłać wiadomości :(

• Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2023, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jo_ana wrote:
    Cześć jestem ciekawa jak potoczyła się Twoja historia właśnie nie dawno trafiłam na Twój post odnośnie niskiego amh.

Ojej, miło mi że zaciekawiła Cię moja historia. Nie do końca wiem na jakim etapie przestałam się udzielać tutaj i pisać o sobie. Poprzednio udało mi się przejść do etapu transferu zarodka z moją własną komórką, ale niestety beta się zatrzymała. Obecnie jestem w trakcie kolejnej procedury.

Pozdrawiam Cię serdecznie ! :)

• jo_ana Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2023, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milady92 wrote:
    Ojej, miło mi że zaciekawiła Cię moja historia. Nie do końca wiem na jakim etapie przestałam się udzielać tutaj i pisać o sobie. Poprzednio udało mi się przejść do etapu transferu zarodka z moją własną komórką, ale niestety beta się zatrzymała. Obecnie jestem w trakcie kolejnej procedury.

Pozdrawiam Cię serdecznie ! :)

A jak tam Twoje amh udało się coś z nim zrobić ?
    Trzymam za Ciebie mocno kciuki, mam nadzieję, że niedługo los się do Ciebie uśmiechnie ♥️

Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%

Starania naturalne od 01/2021
    Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔

Starania w klinice od 2023
    🔸 5 x stymulacja
    🔸 3 x IUI
    🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
    Ryzyko OHSS, transfer odroczony
    14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
    15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
    13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ