X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gonapeptyl daily|IVF|Polmedis|Wrocław
Odpowiedz

Gonapeptyl daily|IVF|Polmedis|Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lobuziaraLILLY Przyjaciółka

Wysłany: 19 listopada 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ponieważ potrzebuję porad, wsparcia i dobrego słowa od osób, które są w takiej samej lub podobnej do mojej sytuacji, postanowiłam tu napisać.

Czy któraś z Was może podzielić się ze mną opiniami na temat przyjmowania zastrzyków Gonapeptyl Daily (głównie to skutki uboczne) oraz kliniki leczenia niepłodności Polmedis we Wrocławiu? Jestem wraz z moim partnerem w trakcie procedury IVF w tej klinice i jestem ciekawa jak u Was to wygląda. Dodam, że ze mną jest wszystko ok a u partnera jest bardzo mało prawidłowych plemników.

Starania od 10.2016
    Ja: niskie AMH, On: słabe nasienie
    ICSI 20.12 transfer zarodka 6A :(
    0 śnieżynek
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ