Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Histeroskopia diagnostyczna Warszawa
Odpowiedz

Histeroskopia diagnostyczna Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2022, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z Warszawy, kogo polecacie do przeprowadzenia histeroskopii? Czy orientujecie się jaki jest czas oczekiwania w ramach NFZ w jakimś sensownym ośrodku? W prywatnych klinikach oferta jest mocno zróżnicowana: od 1000zl do blisko 4000… Będę wdzięczna za rekomendacje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2022, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Dr. Dońca.
    Prywatnie w Novum a na nfz chyba w Szpitalu na Szaserów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2022, 19:41

• DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2022, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miele2012 wrote:
    Ja polecam Dr. Dońca.
    Prywatnie w Novum a na nfz chyba w Szpitalu na Szaserów.

No właśnie dziś dzwoniłam na Szaserów i dr Doniec nie wykonuje histeroskopii ( zbyt banalny zabieg). Prywatnie to drogie badanie (Ok 3600) w Novum i EvaClinic

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2022, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @DomiDomi chyba gdzieś na forum mi się przewinęły jakieś informacje o innym lekarzu do histero ale nie wiem czy na NFZ, może to był Invimed ale nie jestem pewna. Może poszperaj , coś Ci wpadnie w oko.

• DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miele2012 wrote:
    @DomiDomi chyba gdzieś na forum mi się przewinęły jakieś informacje o innym lekarzu do histero ale nie wiem czy na NFZ, może to był Invimed ale nie jestem pewna. Może poszperaj , coś Ci wpadnie w oko.

Dzięki :) poszperałam i wpadł mi jedynie wspomniany wcześniej Issat. Umówiłam się do niego na jutro do przychodni bo mia akurat termin- zobaczę, pogadam.

Jeśli nie, to pewnie się zdecyduję na komercyjny zabieg w Novum... powiesz jak to wygląda?

• DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily0723 wrote:
    Bardzo szybko będziesz mieć histeroskopie offce w IMID. Polecam profesora Isata. Super lekarz.

Emily0723 wysylam zaproszenie priv :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2022, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @DomiDomi Wysłałam zaproszenie

• DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki: ) przyjęte!
    Napisałam priv dziewczyny :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ