X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Histeroskopia diagnostyczna Warszawa
Odpowiedz

Histeroskopia diagnostyczna Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2022, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z Warszawy, kogo polecacie do przeprowadzenia histeroskopii? Czy orientujecie się jaki jest czas oczekiwania w ramach NFZ w jakimś sensownym ośrodku? W prywatnych klinikach oferta jest mocno zróżnicowana: od 1000zl do blisko 4000… Będę wdzięczna za rekomendacje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2022, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Dr. Dońca.
    Prywatnie w Novum a na nfz chyba w Szpitalu na Szaserów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2022, 19:41

• DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2022, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miele2012 wrote:
    Ja polecam Dr. Dońca.
    Prywatnie w Novum a na nfz chyba w Szpitalu na Szaserów.

No właśnie dziś dzwoniłam na Szaserów i dr Doniec nie wykonuje histeroskopii ( zbyt banalny zabieg). Prywatnie to drogie badanie (Ok 3600) w Novum i EvaClinic

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2022, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @DomiDomi chyba gdzieś na forum mi się przewinęły jakieś informacje o innym lekarzu do histero ale nie wiem czy na NFZ, może to był Invimed ale nie jestem pewna. Może poszperaj , coś Ci wpadnie w oko.

• DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miele2012 wrote:
    @DomiDomi chyba gdzieś na forum mi się przewinęły jakieś informacje o innym lekarzu do histero ale nie wiem czy na NFZ, może to był Invimed ale nie jestem pewna. Może poszperaj , coś Ci wpadnie w oko.

Dzięki :) poszperałam i wpadł mi jedynie wspomniany wcześniej Issat. Umówiłam się do niego na jutro do przychodni bo mia akurat termin- zobaczę, pogadam.

Jeśli nie, to pewnie się zdecyduję na komercyjny zabieg w Novum... powiesz jak to wygląda?

• DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily0723 wrote:
    Bardzo szybko będziesz mieć histeroskopie offce w IMID. Polecam profesora Isata. Super lekarz.

Emily0723 wysylam zaproszenie priv :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2022, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @DomiDomi Wysłałam zaproszenie

• DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki: ) przyjęte!
    Napisałam priv dziewczyny :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ