X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną HSG - NFZ (Dolny Śląsk)
Odpowiedz

HSG - NFZ (Dolny Śląsk)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Majka1218 Nowa

Wysłany: 4 kwietnia 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Zwracam się do Was z pytaniem czy któraś z Was robiła badanie HSG na NFZ?

Dostałam skierowanie od lekarza - ucieszyłam się bo to dość drogie badanie, ale moja radość szybko mi przeszła kiedy od 4 dni bez skutecznie próbuje znaleźć placówkę, która wykonuje takie badanie na NFZ.

Czy mogłybyście podać jakieś adresy? Najchętniej Dolny Śląsk, ale rozważe też wszelkie inne opcje 🙂

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głogów ale nie polecam.

10.23 cholecystektomia
    07.2023 histero-polip i zrosty usunięte

12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2❄️❄️8a, ❄️3bb, ❄️4ab, ❄️4ba

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, plamienia, krwotok (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, zatrzymanie porodu przedwczesnego, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    1 IUI 03.04.19 :( Invicta Wro

Ja: HSG ok, AMH ok 3; Choroba G-Basedowa/Hashi, Łuszczyca, zrosty, MTHFR hetero, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (2019 laparo), cukrzyca ciążowa.

Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.

Starania od 2016
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ