HSG- udrażnianie jajowodów- Salve Medica Łódź
-
Hej dziewczyny,
Czy, któraś z was miała udrażniane jajowody podczas hsg (za pomocą mikronarzędzi) w klinice Salve Medica w Łodzi?1.5 roku starań
Styczeń 2017 - sono hsg - podejrzenie obustronnej niedrożności jajowodów
Lipiec 2017- planowana laparoskopia + histeroskopia
10.03.17 - dwie kreski
15.03.17 - pęcherzyk 5 mm
11.04.17 - [*] 10 tc -
Dziewczyny, byłam wczoraj na wizycie kwalifikacyjnej zachęcona informacją na stronie internetowej, że za dopłatą znieczulenie ogólne.
Dr Lech (ciężki człowiek który chyba nie uznaje dialogu a monolog) stwierdził, że jako znieczulenie jest NLA (Neuroleptoanalgezja), które polega na tym że jesteście przytomne ale otumanione.
Czy któraś z Was miała to badanie w tym znieczuleniu? Jak było? Nie ukrywam, że wybrałam Salve bo zależy mi na znieczuleniu ogólnym.👩🏻 32
MTHFR homo, PAI hetero, adenomioza podśluzówkowa, CD4/CD8=2,8
🧑🏼 33
Słaba morfologia, obniżona objętość nasienia
Czy któraś z Was miała to badanie w tym znieczuleniu? Jak było? Nie ukrywam, że wybrałam Salve bo zależy mi na znieczuleniu ogólnym.
Nadal to praktykują? Chyba w 2018 miałam takie badanie. No nie było przyjemne i nie mogę powiedzieć żebym nic nie czuła. Czuć ból, chwilami
mocny. Zabieg nie trwa długo a to co dają (ten środek) otumania Cię, potem pielęgniarki zaprowadzają Cię na łóżko i leżysz aż z Ciebie ten lek zejdzie. Ja źle wspominam całe Salve i uważam że standardy opieki mają niskie. Mam porównanie z 2 innymi klinikami. W Salve Łódź byłaś na kwalifikacji? -
_Pina wrote:Nadal to praktykują? Chyba w 2018 miałam takie badanie. No nie było przyjemne i nie mogę powiedzieć żebym nic nie czuła. Czuć ból, chwilami
mocny. Zabieg nie trwa długo a to co dają (ten środek) otumania Cię, potem pielęgniarki zaprowadzają Cię na łóżko i leżysz aż z Ciebie ten lek zejdzie. Ja źle wspominam całe Salve i uważam że standardy opieki mają niskie. Mam porównanie z 2 innymi klinikami. W Salve Łódź byłaś na kwalifikacji?
Tak, byłam na kwalifikacji u dr Lecha. Może to i dobry specjalista, ale zraził mnie do siebie brakiem możliwości zadawania pytań, a jak już udało się o coś zapytać to odpowiedź nie dotyczyła pytania 🤷🏻♀️ Ten lekarz jest bardzo zadufany w sobie, już lekarze na NFZ lepiej traktują 😣
Skusiłam się na Salve bo miałam kiedyś u nich operację ortopedyczną i było naprawdę dobrze.
Dzięki, że opisałaś jak to u nich wygląda. Poszukam innej kliniki. Z uwagi na moją chorobę neurologiczną, ewentualny ból mógłby narobić mi dodatkowych kłopotów. Szkoda, że dr Lech tego nie rozumie 😒👩🏻 32
MTHFR homo, PAI hetero, adenomioza podśluzówkowa, CD4/CD8=2,8
🧑🏼 33
Słaba morfologia, obniżona objętość nasienia
Muffina_92 wrote:Tak, byłam na kwalifikacji u dr Lecha. Może to i dobry specjalista, ale zraził mnie do siebie brakiem możliwości zadawania pytań, a jak już udało się o coś zapytać to odpowiedź nie dotyczyła pytania 🤷🏻♀️ Ten lekarz jest bardzo zadufany w sobie, już lekarze na NFZ lepiej traktują 😣
Skusiłam się na Salve bo miałam kiedyś u nich operację ortopedyczną i było naprawdę dobrze.
Dzięki, że opisałaś jak to u nich wygląda. Poszukam innej kliniki. Z uwagi na moją chorobę neurologiczną, ewentualny ból mógłby narobić mi dodatkowych kłopotów. Szkoda, że dr Lech tego nie rozumie 😒
Zdecydowanie szukaj innej z uwagi na swoje problemy o których piszesz. Również nie rozumiem dlaczego się tak upierają przy tym braku znieczulenia. Powodzenia! -