Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Immunolog paśnik
Odpowiedz

Immunolog paśnik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • a.a.90 Autorytet

Wysłany: 29 września 2020, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Mamy problem z implantacją zarodka,wogóle do niej nie dochodzi.4 transfery z wynikiem beta 0.
    Zapisałam się na grudzień do paśnika,nie chce jechac z pustymi rękoma i chciałabym zrobić już jakies badania ,możecie podpowiedzieć co przy takim problemie zleca doktor

Lady P lubi tę wiadomość

• Koniczynka28 Autorytet

Wysłany: 29 września 2020, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a.a.90 wrote:
    Witam.Mamy problem z implantacją zarodka,wogóle do niej nie dochodzi.4 transfery z wynikiem beta 0.
    Zapisałam się na grudzień do paśnika,nie chce jechac z pustymi rękoma i chciałabym zrobić już jakies badania ,możecie podpowiedzieć co przy takim problemie zleca doktor
    Ja pojechałam tylko z tym, co miałam świadomie. Bo zleca czasem trochę inne badania.
    Ja z takich immunologicznych miałam zrobione ANA, panel tarczycowy, no i genetyczne:KIR, aktywności komórek Nk
    Zlecił: test CBA, asa, imk (lepiej zrobić imk niż sama aktywność komórek nk tak jak robiłam wcześniej)
    Polecił zrobić tez teombofilie z pakietu na test dna wysyłkowo- nie ma znaczenie w implantacji ale potem w utrzymaniu ciąży

• a.a.90 Autorytet

Wysłany: 29 września 2020, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczynka28 wrote:
    Ja pojechałam tylko z tym, co miałam świadomie. Bo zleca czasem trochę inne badania.
    Ja z takich immunologicznych miałam zrobione ANA, panel tarczycowy, no i genetyczne:KIR, aktywności komórek Nk
    Zlecił: test CBA, asa, imk (lepiej zrobić imk niż sama aktywność komórek nk tak jak robiłam wcześniej)
    Polecił zrobić tez teombofilie z pakietu na test dna wysyłkowo- nie ma znaczenie w implantacji ale potem w utrzymaniu ciąży

mogę na priv napisac?

• Koniczynka28 Autorytet

Wysłany: 29 września 2020, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a.a.90 wrote:
    mogę na priv napisac?
    Śmiało, tylko chyba musimy się dodać do przyjaciółek

• a.a.90 Autorytet

Wysłany: 29 września 2020, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczynka28 wrote:

juz wyslalam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ