Immunolog paśnik
-
Witam.Mamy problem z implantacją zarodka,wogóle do niej nie dochodzi.4 transfery z wynikiem beta 0.
Zapisałam się na grudzień do paśnika,nie chce jechac z pustymi rękoma i chciałabym zrobić już jakies badania ,możecie podpowiedzieć co przy takim problemie zleca doktorLady P lubi tę wiadomość
-
a.a.90 wrote:Witam.Mamy problem z implantacją zarodka,wogóle do niej nie dochodzi.4 transfery z wynikiem beta 0.
Zapisałam się na grudzień do paśnika,nie chce jechac z pustymi rękoma i chciałabym zrobić już jakies badania ,możecie podpowiedzieć co przy takim problemie zleca doktor
Ja z takich immunologicznych miałam zrobione ANA, panel tarczycowy, no i genetyczne:KIR, aktywności komórek Nk
Zlecił: test CBA, asa, imk (lepiej zrobić imk niż sama aktywność komórek nk tak jak robiłam wcześniej)
Polecił zrobić tez teombofilie z pakietu na test dna wysyłkowo- nie ma znaczenie w implantacji ale potem w utrzymaniu ciąży -
Koniczynka28 wrote:Ja pojechałam tylko z tym, co miałam świadomie. Bo zleca czasem trochę inne badania.
Ja z takich immunologicznych miałam zrobione ANA, panel tarczycowy, no i genetyczne:KIR, aktywności komórek Nk
Zlecił: test CBA, asa, imk (lepiej zrobić imk niż sama aktywność komórek nk tak jak robiłam wcześniej)
Polecił zrobić tez teombofilie z pakietu na test dna wysyłkowo- nie ma znaczenie w implantacji ale potem w utrzymaniu ciąży
mogę na priv napisac? -
Koniczynka28 wrote:Ja pojechałam tylko z tym, co miałam świadomie. Bo zleca czasem trochę inne badania.
Polecił zrobić tez teombofilie z pakietu na test dna wysyłkowo- nie ma znaczenie w implantacji ale potem w utrzymaniu ciąży
juz wyslalam -