In vitro Parens- Dofinasowanie
-
MartaMuszka wrote:Hej, czy jest ktoś kto będzie korzystał z finasowania In vitro w klinice Parens ? Program ma ruszyć od czerwca
Jestem na jakiejś liście, bo grafik tego lekarza jest dopiero robiony końcem czerwca na lipiec. -
MartaMuszka wrote:Nam lekarz powiedział że nie zapisuje wcześniej. Szukam też na stronie MZ listy czy klinika spełniła wszystkie wymagania i dostała się do programu bo tego też jeszcze nie wiadomo🤷🏻♀️
Nie ma jeszcze nigdzie żadnych informacji. Mi lekarz marudził że się wszyscy na to rzucili a rząd nic nie określił właściwie konkretnego. -
Igi wrote:Super dawaj znać jak wyglądała wizyta czy to już kwalifikacyjna i czy udało się coś ustalić
Jutro idę na drugą wizytę kontrolne USG i ma zostać podany zastrzyk ORGALUTREN i decyzja kiedy będzie punkcja. Wszystko idzie dość sprawnie tak że już nie mogę się doczekać efektów a u Ciebie ? Byłaś już na wizycie ? -
Hej, Polecam profil tych Pań Pielęgniarek jeśli też przed Tobą in vitro, dużo ważnych informacji i przygotowały też poradnik/segregator przygotowujący do in vitro:)
https://www.instagram.com/reel/C8kBZAXiXQr/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== -