Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z Fertile Chip
Odpowiedz

In vitro z Fertile Chip

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam chcialabym sie dowiedziec jakie sa szanse powodzenia invitro z dodatkiem fertile chip w naszej sytuacji. ja mam 25lat maz 33. 2 nieudane inseminacje
    wyniki męża:
    morfologia plemników 3%
    hba-84%
    fragmentacja dna-33%
    u mnie wszystkie wyniki wporządku, owulacje potwierdzane usg.

age.png
  • dominika405 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2020, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia12323 wrote:
    witam chcialabym sie dowiedziec jakie sa szanse powodzenia invitro z dodatkiem fertile chip w naszej sytuacji. ja mam 25lat maz 33. 2 nieudane inseminacje
    wyniki męża:
    morfologia plemników 3%
    hba-84%
    fragmentacja dna-33%
    u mnie wszystkie wyniki wporządku, owulacje potwierdzane usg.
    A jakie macie ilości plemników? Gdzie się leczycie? Ja będę w najbliższy tygodniu dowiadywać się
    o separację plemników tą metodą to dam znać.

Córeczko, jesteś moim spełnieniem marzeń. 💕

17.06- FET 3.1.1
    6dpt- 29.2; 8dpt- 80.8; 10dpt- 188.4 ; 12dpt- 557.2; 14dpt- 1497; 17dpt- 4795;
    19dpt- pęcherzyk z zarodkiem;
    28dpt- mamy ❤
    38+4tc- mamy nasz Cud 👶
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calkowita liczba 56mln. w 1ml-16mln. leczymy sie w czechach bo oboje pracujemy w czechach i mamy tam tez ubezpieczenie.

age.png
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2020, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dominika405 wrote:
    A jakie macie ilości plemników? Gdzie się leczycie? Ja będę w najbliższy tygodniu dowiadywać się
    o separację plemników tą metodą to dam znać.

byłam dziś na kolejnej wizycie, na sobote mamy zaplanowane pobieranie komórek. rozmawiałam także z embriologiem i mowi ze Fertile Chip zwieksza szanse o ok 15-20%.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ