WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z Fertile Chip
Odpowiedz

In vitro z Fertile Chip

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2020, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam chcialabym sie dowiedziec jakie sa szanse powodzenia invitro z dodatkiem fertile chip w naszej sytuacji. ja mam 25lat maz 33. 2 nieudane inseminacje
    wyniki męża:
    morfologia plemników 3%
    hba-84%
    fragmentacja dna-33%
    u mnie wszystkie wyniki wporządku, owulacje potwierdzane usg.

age.png
  • dominika405 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2020, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia12323 wrote:
    witam chcialabym sie dowiedziec jakie sa szanse powodzenia invitro z dodatkiem fertile chip w naszej sytuacji. ja mam 25lat maz 33. 2 nieudane inseminacje
    wyniki męża:
    morfologia plemników 3%
    hba-84%
    fragmentacja dna-33%
    u mnie wszystkie wyniki wporządku, owulacje potwierdzane usg.
    A jakie macie ilości plemników? Gdzie się leczycie? Ja będę w najbliższy tygodniu dowiadywać się
    o separację plemników tą metodą to dam znać.

Córeczko, jesteś moim spełnieniem marzeń. 💕

17.06- FET 3.1.1
    6dpt- 29.2; 8dpt- 80.8; 10dpt- 188.4 ; 12dpt- 557.2; 14dpt- 1497; 17dpt- 4795;
    19dpt- pęcherzyk z zarodkiem;
    28dpt- mamy ❤
    38+4tc- mamy nasz Cud 👶
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calkowita liczba 56mln. w 1ml-16mln. leczymy sie w czechach bo oboje pracujemy w czechach i mamy tam tez ubezpieczenie.

age.png
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2020, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dominika405 wrote:
    A jakie macie ilości plemników? Gdzie się leczycie? Ja będę w najbliższy tygodniu dowiadywać się
    o separację plemników tą metodą to dam znać.

byłam dziś na kolejnej wizycie, na sobote mamy zaplanowane pobieranie komórek. rozmawiałam także z embriologiem i mowi ze Fertile Chip zwieksza szanse o ok 15-20%.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ