X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inofem- Czy którejś z Was udało się z nim zajść w ciążę?
Odpowiedz

Inofem- Czy którejś z Was udało się z nim zajść w ciążę?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agu1003 Debiutantka

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Tak jak w temacie chciałabym się dowiedzieć czy którejś z Was pomogł ten suplement zajść w ciążę i po jakim czasie? Wiem, że tematów o inofemie jest dużo i starałam się je wszystkie przejrzeć, ale jest tam też bardzo dużo postów które tak naprawde ciężko jest dokładnie przeczytać od deski do deski. Piję inofem regularnie po 2 saszetki dziennie pierwszy cykl i ciekawa jestem ile mniej więcej każdej z Was zajęło czasu picie go zanim zaszłyście w upragnioną ciążę. Pozdrawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 17:56

Aguuu
  • lipa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije od stycznia, narazie bez efektów

Najna lubi tę wiadomość

age.png
  • agu1003 Debiutantka

Wysłany: 20 lipca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa dzięki za odpowiedz :) ja dopiero zaczynam z nim swoją przygodę, kończę już pierwsze opakowanie i czekam na efekty :)

Aguuu
  • lipa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycze Ci powodzenia. To wszystko zalezy od tego, w czym tkwi twoj problem. I nie twoerdze, ze inofem nie pomogl. Unormowal troche cykle. Wczesniej raczej sie nie zdarzalo, zebym mialanormalne 30dniowe cykle. A teraz owszem. No i pozbylam sie tradziku

age.png
  • agu1003 Debiutantka

Wysłany: 20 lipca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje :) inofem gin przepisal mi dodatkowo nie mam stwierdzonego pcos i cykle tez mam regularne z zegarkiem w reku, narazie tylko zauwazylam ze troche miej bola nie piersi :) moze po dluzszym stosowaniu beda lepsze efekty. Naleze do osob w goracej wodzie kompanych i we wszystkim chcialabym widziec natychmiastowe efekty, ale niestety tak sie nie da :)

Aguuu
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej.Powiem tak, mialam monitoring w kwietniu, byl pecherzyk, ale gin powiedzial ze nie jest dominujacy i ze nic nie urosnie do owulacji.....pilam 2 saszetli inofemu do dnia ovulacji.Byl to 2 cykl.Jak poszlam to gina to nie wiedzac, okazalo sie ze pecherzyk urusl i ma teraz 17 tygodni
    Gin sam byl w szoku bo byl pewnien ze to kolejny 3 cykl bezowulacyjny; ) nie wiem czy to dzialanie inofemu ale w ten cykl udalo się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej.Powiem tak, mialam monitoring w kwietniu, byl pecherzyk, ale gin powiedzial ze nie jest dominujacy i ze nic nie urosnie do owulacji.....pilam 2 saszetli inofemu do dnia ovulacji.Byl to 2 cykl.Jak poszlam to gina to nie wiedzac, okazalo sie ze pecherzyk urusl i teraz jestem w 17 tygodnniu ciazy
    Gin sam byl w szoku bo byl pewnien ze to kolejny 3 cykl bezowulacyjny; ) nie wiem czy to dzialanie inofemu ale w ten cykl udalo się :)

• agu1003 Debiutantka

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mariposa85 gratuluje :D u mnie pierwszy cykl z inofemem nie zaowocował ciążą :) ale czekam dalej teraz zaczynam drugi. Widze, że Ty piłaś go tylko do owulacji, ja go mam pić cały cykl ale fajnie wiedzieć,że komuś tak szybko pomógł :D daje to motywację jeszcze wiekszą :D Pozdrawiam, rośnijcie zdrowo :D

Aguuu
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu1003 wrote:
    mariposa85 gratuluje :D u mnie pierwszy cykl z inofemem nie zaowocował ciążą :) ale czekam dalej teraz zaczynam drugi. Widze, że Ty piłaś go tylko do owulacji, ja go mam pić cały cykl ale fajnie wiedzieć,że komuś tak szybko pomógł :D daje to motywację jeszcze wiekszą :D Pozdrawiam, rośnijcie zdrowo :D

Aguu, oprócz inofemu, bylam po leczeniu wysokiej prolaktyny i usunieciu polipa.W kazdhm razie chodzilo mi o to ze inofem ma powodować wzrost komorek w ciele kobiety.W tym przypadku poczulam jego dzialanie na sobie.Moze przypadek a moze nie:) w kazdym razie gin byl zdzwiony ze z tego cos wyszlo;) pozdrawiam

• agu1003 Debiutantka

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze, że działa i spełnia swoją rolę :D

Aguuu
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny tak Was podczytuje bo zamieniłam inofolik na inofem bo cenowo lepiej się opłaca :) i zastanawiam się czemu jedne z nas dostają 2x1, inne 1x1.

neomi34
  • agu1003 Debiutantka

Wysłany: 26 lipca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej neomi34 :D nie mam pojęcia, mi kazał gin brać 2 saszetki na dzień jak to nazwał "świątek piątek czy niedziela" i tak się do tego stosuje :D

Aguuu
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1 saszetka jest profilaktycznie a 2 leczniczo:)

neomi34 lubi tę wiadomość

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha to ja powinnam leczniczo :)

mariposa85 lubi tę wiadomość

neomi34
  • agu1003 Debiutantka

Wysłany: 27 lipca 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    neomi34 wrote:
    Aha to ja powinnam leczniczo :)

Pewnie jak wiekszość z nas :D

Aguuu
  • NikaVera Autorytet

Wysłany: 13 maja 2020, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga, Uwaga! Odświeżam temat :D

Dawać laski informację, kto uważa, że Inofem jej pomógł? :-D

Tak czytam i czytam na różnych stronach i forach opinie i w 99% przypadków produkt się sprawdza, zarówno pod kątem wyrównania cyklu jak i zajścia w ciążę. Tylko teraz tak..... wynalazłam 3 sposoby picia:

1. 1x1 dziennie - profilaktycznie
    2. 1x2 dziennie - leczniczo
    3. 1x2 dziennie do owu, a potem 1x1 dziennie - pierwsza faza ma to podkręcić owu

Macie na to jakiś pogląd? Jak same stosujecie?

Starania wstrzymane do odwołania - rozstałam się z partnerem :( półtora tygodnia przed naszą rocznicą :( Dbam teraz tylko o swoje zdrowie.

Suple: 💊wit. D, A+E, Magnez B6, wit. z grupy B, len (ziarno i olej), Wiesiołek, MACA, Q10, Inofem
    Piję: Sok z granata i kiszonego buraka (nie każdego dnia ale w miarę regularnie)
    Fanka zdrowego odżywiania i aktywnego trybu życia (gupi wirus!)

Progestoron:
    (kwi) - 0,342 ng/ml 😭
    (lip 2020 - po kuracju Duphastonem) - 25,80 ng/ml Dzięki Ci Boże! 😇🥳
    TSH - (kwi 2020) 1,731 μIU/ml (lip 2020) - 1,260
    FT3 - (kwi 2020) 3,32 pg/ml (lip 2020) 2,63
    FT4 - (kwi 2020)1,29 ng/dl (lip 2020) 1,06
    Estradiol - 281,40 pg/ml
    FSH - 3,23 mIU/ml
    LH - 11,23 mIU/ml
    Prolaktyna - 9,2 ng/ml
    Testosteron - 50 ng/dl

30-07-2020
    Sód - 140
    Potas - 4,42
    Żelazo - 89,1
  • Malgos1984 Znajoma

Wysłany: 22 października 2023, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Czy którejś udało się zajść w ciążę po braniu 1x2saszetek inofemu?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ