Inofem- Czy którejś z Was udało się z nim zajść w ciążę?
-
Witam
Tak jak w temacie chciałabym się dowiedzieć czy którejś z Was pomogł ten suplement zajść w ciążę i po jakim czasie? Wiem, że tematów o inofemie jest dużo i starałam się je wszystkie przejrzeć, ale jest tam też bardzo dużo postów które tak naprawde ciężko jest dokładnie przeczytać od deski do deski. Piję inofem regularnie po 2 saszetki dziennie pierwszy cykl i ciekawa jestem ile mniej więcej każdej z Was zajęło czasu picie go zanim zaszłyście w upragnioną ciążę. Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 17:56
Aguuu -
Zycze Ci powodzenia. To wszystko zalezy od tego, w czym tkwi twoj problem. I nie twoerdze, ze inofem nie pomogl. Unormowal troche cykle. Wczesniej raczej sie nie zdarzalo, zebym mialanormalne 30dniowe cykle. A teraz owszem. No i pozbylam sie tradziku
-
Dziekuje inofem gin przepisal mi dodatkowo nie mam stwierdzonego pcos i cykle tez mam regularne z zegarkiem w reku, narazie tylko zauwazylam ze troche miej bola nie piersi moze po dluzszym stosowaniu beda lepsze efekty. Naleze do osob w goracej wodzie kompanych i we wszystkim chcialabym widziec natychmiastowe efekty, ale niestety tak sie nie daAguuu
-
nick nieaktualnyhej.Powiem tak, mialam monitoring w kwietniu, byl pecherzyk, ale gin powiedzial ze nie jest dominujacy i ze nic nie urosnie do owulacji.....pilam 2 saszetli inofemu do dnia ovulacji.Byl to 2 cykl.Jak poszlam to gina to nie wiedzac, okazalo sie ze pecherzyk urusl i ma teraz 17 tygodni
Gin sam byl w szoku bo byl pewnien ze to kolejny 3 cykl bezowulacyjny; ) nie wiem czy to dzialanie inofemu ale w ten cykl udalo się -
nick nieaktualnyhej.Powiem tak, mialam monitoring w kwietniu, byl pecherzyk, ale gin powiedzial ze nie jest dominujacy i ze nic nie urosnie do owulacji.....pilam 2 saszetli inofemu do dnia ovulacji.Byl to 2 cykl.Jak poszlam to gina to nie wiedzac, okazalo sie ze pecherzyk urusl i teraz jestem w 17 tygodnniu ciazy
Gin sam byl w szoku bo byl pewnien ze to kolejny 3 cykl bezowulacyjny; ) nie wiem czy to dzialanie inofemu ale w ten cykl udalo się -
mariposa85 gratuluje u mnie pierwszy cykl z inofemem nie zaowocował ciążą ale czekam dalej teraz zaczynam drugi. Widze, że Ty piłaś go tylko do owulacji, ja go mam pić cały cykl ale fajnie wiedzieć,że komuś tak szybko pomógł daje to motywację jeszcze wiekszą Pozdrawiam, rośnijcie zdrowoAguuu
-
nick nieaktualnyagu1003 wrote:mariposa85 gratuluje u mnie pierwszy cykl z inofemem nie zaowocował ciążą ale czekam dalej teraz zaczynam drugi. Widze, że Ty piłaś go tylko do owulacji, ja go mam pić cały cykl ale fajnie wiedzieć,że komuś tak szybko pomógł daje to motywację jeszcze wiekszą Pozdrawiam, rośnijcie zdrowo
Aguu, oprócz inofemu, bylam po leczeniu wysokiej prolaktyny i usunieciu polipa.W kazdhm razie chodzilo mi o to ze inofem ma powodować wzrost komorek w ciele kobiety.W tym przypadku poczulam jego dzialanie na sobie.Moze przypadek a moze nie:) w kazdym razie gin byl zdzwiony ze z tego cos wyszlo;) pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
Uwaga, Uwaga! Odświeżam temat
Dawać laski informację, kto uważa, że Inofem jej pomógł?
Tak czytam i czytam na różnych stronach i forach opinie i w 99% przypadków produkt się sprawdza, zarówno pod kątem wyrównania cyklu jak i zajścia w ciążę. Tylko teraz tak..... wynalazłam 3 sposoby picia:
1. 1x1 dziennie - profilaktycznie
2. 1x2 dziennie - leczniczo
3. 1x2 dziennie do owu, a potem 1x1 dziennie - pierwsza faza ma to podkręcić owu
Macie na to jakiś pogląd? Jak same stosujecie?Starania wstrzymane do odwołania - rozstałam się z partnerem półtora tygodnia przed naszą rocznicą Dbam teraz tylko o swoje zdrowie.
Suple: 💊wit. D, A+E, Magnez B6, wit. z grupy B, len (ziarno i olej), Wiesiołek, MACA, Q10, Inofem
Piję: Sok z granata i kiszonego buraka (nie każdego dnia ale w miarę regularnie)
Fanka zdrowego odżywiania i aktywnego trybu życia (gupi wirus!)
Progestoron:
(kwi) - 0,342 ng/ml 😭
(lip 2020 - po kuracju Duphastonem) - 25,80 ng/ml Dzięki Ci Boże! 😇🥳
TSH - (kwi 2020) 1,731 μIU/ml (lip 2020) - 1,260
FT3 - (kwi 2020) 3,32 pg/ml (lip 2020) 2,63
FT4 - (kwi 2020)1,29 ng/dl (lip 2020) 1,06
Estradiol - 281,40 pg/ml
FSH - 3,23 mIU/ml
LH - 11,23 mIU/ml
Prolaktyna - 9,2 ng/ml
Testosteron - 50 ng/dl
30-07-2020