X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IVF-CLINIC Katowice
Odpowiedz

IVF-CLINIC Katowice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

W połowie grudnia rozpoczynam procedurę IVF wlasnie w tej klinice. To bedzie moje pierwsze podejście do stymulacji, punkcji i ewentualnego zapłodnienia pozaustrojowego ( jesli wszystko pojdzie dobrze oczywiscie). Czy ktos ma jakas wiedzę o tej klinice, o podejściu lekarzy do pacjenta, o skuteczności tej kliniki?? Niestety w internecie do tej pory nie znalazłam żadnej informacji ( ani pozytywnej ani negatywnej)...
    Wybrałam tą klinikę ze względu na w miarę przystępne ceny ( program komercyjny) bo na nOvum nas zwyczajnie nie stać :(
    Z góry dziekuje za wszelkie info.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam niedaleko katowic i nawet nigdy o nich nie slyszalam... GynCentrum, Provita, ZiebaClinic, Novum od niedawna na Slasku, Novomedica (Myslowice), ale o tych nigdy nic...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klinika mieści sie na ul 1-szego Maja i chyba na rynku jest stosunkowo niedługo. Dzieki za post ;)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze napisz na watku ivf po prostu i spytaj dziewczy :) tak predzej zauwaza :) moze ktoras wie cos wiecej :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ