X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🌱🐣🍀🌼IVF kwiecień 🌼🍀🐣🌱
Odpowiedz

🌱🐣🍀🌼IVF kwiecień 🌼🍀🐣🌱

Oceń ten wątek:
  • Wronka Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karenka wrote:
    Powodzenia dzisiaj kobietki ♥️✊✊✊ mocno trzymam ☀️🤞

Karenka jeśli tu jeszcze jesteś mam.prośbę czy mogłabyś napisać co którego dnia brałaś w ostatnim in vitro. W którym dniu orgalutran zaczełaś czy po 4 dniach od podania elonvy z menopurem 75 czy dopiero jak zaczełaś menopur 300. Czy przeddzień menopuru 300. Chciałam dopytać bo mam.podobny wiek i chyba już kończą mi się szanse na dziecko więc cgciałam dopytać co miałaś kolejno robione bo policzyłam że 7-8 dni była stymulacja.
    Proszę o odpowiedź : 3IVF:ruszamy03.23 Elonva150+Menopur75, Orgalutran;od 9dc Menopur300j+Orgalutran; 1.04 Ovi,punkcja 3.04 4🥚moje+5od KD 3❄KD4.1.1,4.2.2,3.2.2"

‹‹ 212 213 214 215 216
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ