X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Jaka klinika? Pomocy
Odpowiedz

Jaka klinika? Pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • E_w_c_i_a Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny potrzebuje pomocy dla mojej koleżanki która stara się latami o dzidziusia bujając się po zwykłych ginekologach. Chciałabym polecić jej jakaś klinikę niepłodności a najlepiej konkretnych lekarzy. Jesteśmy z dolnośląskiego ale ona jest chętna żeby jechać dalej. Potrzebny lekarz który zleci konkretne badania a nie powie żeby się wyluzowali i jechali na wakacje. W grę wchodzi też in vitro.

Szczęśliwa mama Majeczki :*
    Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015
  • Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Invimed Wrocław.
    Poczytaj opinie o drze Gizlerze - sama do niego teraz się wybieram z polecenia innych par oraz mojego dotychczasowego gina.

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ