X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Małopłytkowość a in vitro
Odpowiedz

Małopłytkowość a in vitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sikoreczkaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Czy któraś z Was z małopłytkowościa podchodziła do in vitro? Od lat mam leukopenie i małoplytkowosc - plytki tak z 130 na minimum 150. Bez diagnozy konkretniej..

• NovaStaraJa Koleżanka

Wysłany: 21 maja, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja :) „standardowy” poziom plytek u mnie oscyluje wokol 110-120 tys., przy normie od 162 tys.

Starania od 2018
    4x iui
    05.2022 - FET 4AA córeczka
    11.2024 - FET 4CB - ciaza biochemiczna 💔
  • Sikoreczkaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NovaStaraJa wrote:
    Tak, ja :) „standardowy” poziom plytek u mnie oscyluje wokol 110-120 tys., przy normie od 162 tys.

Nie było problemu w klinice? Ja dopiero idę w lipcu na pierwszą wizytę ale boję się że to będzie problem. Natomiast in vitro jest dla Nas jedyna szansa ze względu na czynnik męski. Jak zniosłaś punkcję?

• NovaStaraJa Koleżanka

Wysłany: 21 maja, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisz priv :)

Starania od 2018
    4x iui
  • NovaStaraJa Koleżanka

Wysłany: 24 maja, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisalam priv :)

Starania od 2018
    4x iui
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ