X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MAR test IgG pozytywny
Odpowiedz

MAR test IgG pozytywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Mam pytanie, czy któraś z Was ma przypadek, że u partnera/męża w badaniu nasienia wyszedł test MAR IgG pozytywny? Jeśli tak, to bardzo proszę odpowiedzieć. Czy jest szansa na naturalne zajście w ciążę, czy komuś się udało? Jak wygląda leczenie, czy skuteczne jest?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie ma takiego przypadku?

• mar Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślałam, że to do mnie coś.. :D

ewa81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    ja myślałam, że to do mnie coś.. :D

Ale się uśmiałam, jak zobaczyłam nazwę Twojego nicka :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ