Mdłości po luteinie..?
-
nick nieaktualnyMam pytanie. Od 2 cykli wspomagam się luteiną. W pierwszym cyklu - miałam wilczy apetyt, który minął jak pojawiła się miesiączka. W drugim apetyt był raczej stabilny, ale gdzieś po drodze pojawiły się mdłości. Cykl się skończył @, która właśnie trwa, ale mdłości cały czas mnie nawiedzają. Jem jak zwykle. Luteiny już nie biorę 4 dni. Mdłości pojawiają się nie wiadomo skąd nie po jedzeniu. Poza tym nie mam żadnych objawów zatrucia, ani biegunki, ani nic podobnego. Myślałam, że przejdzie jak odstawię luteinę, ale niestety.. Czy możliwe jest takie długofalowe działanie luteiny? Po woli zaczyna mnie to denerwować.
-
Nie wydaje mi się żeby to było działanie luteiny. Ona działa poki ją bierzesz, potem przestaje, dlatego spada poziom hormonów i pojawia się @. Ja też miewam lekkie mdłości przy luteinie, ale tylko podczas jej brania, No i nie są jakieś mocno uciążliwe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykita wrote:To już nie wiem od czego.. tak sądziłam, że jak odstawię to się skończą a tu dalej.. jestem wrzodowcem, ale przy wrzodach nie ma mdłości. Chyba się przegłodzę jutro może to coś pomoże.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wcale nie odstawiałam.. brałam jak zalecił gin do 1 dnia nowego cyklu.. @ pojawiała się po 12-13 dniu tak średnio. Podobnie w ostatnim cyklu duphaston - rano wzięłam tabletkę a ok. południa pojawiła się @. Więcej już nie brałam. Widać z tego że nie zatrzymuje @ i nie koniecznie trzeba odstawiać żeby dostać. W tym cyklu też nie będę odstawiać.
-
nick nieaktualny
-