X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Na sprzedaż Luteina dopochwowa
Odpowiedz

Na sprzedaż Luteina dopochwowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • poprostuinna Autorytet

Wysłany: 15 października 2023, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam na sprzedaż

Luteina dopochwowa 100mg po 30 tabletek - 2 opakowania ważne do 07.2024 i 12.2024 - 100 zł

Proszę o zostawienie adresu e-mail lub priv jeśli któraś będzie zainteresowana

• poprostuinna Autorytet

Wysłany: 17 października 2023, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam, jeśli jesteś zainteresowana odezwij się priv, na pewno dogadamy się w kwestii ceny :)

• poprostuinna Autorytet

Wysłany: 22 października 2023, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam, może znajdzie się ktoś zainteresowany

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ