X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Niepękające pęcherzyki - co ostatecznie pomogło?
Odpowiedz

Niepękające pęcherzyki - co ostatecznie pomogło?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klodil Nowa

Wysłany: 23 sierpnia 2023, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mam problem z niepękającymi pęcherzykami. Wszystkie badania do tej pory mam w normie i nie wiadomo dlaczego nie pękają. Próbowałam już Ovitrelle i Pregnylu, czeka mnie jeszcze próba z Gonapeptylem. Nie mam problemu z dojrzewaniem pęcherzyka, jedynie z pęknięciem i co cykl mam torbiel :(
    Jest mi coraz trudniej zachowywać wiarę i optymizm, że się uda, dlatego szukam przypadków podobnych do mnie. Czy któraś z Was miała podobny problem, ale się udało w końcu? Jeśli tak to jak, co ostatecznie pomogło?

Starania od 12.2022
    Ona: niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO, LUF (niepękające pęcherzyki)
    On: obniżone parametry nasienia

Start IVF 07.2024
    Prawidłowo zapłodnione 15 🥚
    Ryzyko hiperstymulacji - tansfer odroczony
    Mamy 5 ❄️
    1 FET 08.24 ❌
    2 FET 08.24
  • kicia_kocia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2023, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klodil, ja np. dostawałam zawsze 2 zastrzyki Ovitrelle na pęknięcie pęcherzyków. U Ciebie był jeden czy też dwa?

PCOS, starania o drugiego 👶🏼
  • klodil Nowa

Wysłany: 23 sierpnia 2023, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia_kocia, miałam też podwójne dawki. Gonapeptyl też mam mieć od razu podwójnie.

Starania od 12.2022
    Ona: niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO, LUF (niepękające pęcherzyki)
    On: obniżone parametry nasienia

Start IVF 07.2024
    Prawidłowo zapłodnione 15 🥚
    Ryzyko hiperstymulacji - tansfer odroczony
    Mamy 5 ❄️
    1 FET 08.24 ❌
    2 FET 08.24
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ