X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Niepękające pęcherzyki - co ostatecznie pomogło?
Odpowiedz

Niepękające pęcherzyki - co ostatecznie pomogło?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klodil Nowa

Wysłany: 23 sierpnia 2023, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mam problem z niepękającymi pęcherzykami. Wszystkie badania do tej pory mam w normie i nie wiadomo dlaczego nie pękają. Próbowałam już Ovitrelle i Pregnylu, czeka mnie jeszcze próba z Gonapeptylem. Nie mam problemu z dojrzewaniem pęcherzyka, jedynie z pęknięciem i co cykl mam torbiel :(
    Jest mi coraz trudniej zachowywać wiarę i optymizm, że się uda, dlatego szukam przypadków podobnych do mnie. Czy któraś z Was miała podobny problem, ale się udało w końcu? Jeśli tak to jak, co ostatecznie pomogło?

Starania od 12.2022
    Ona: niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO, LUF (niepękające pęcherzyki)
    On: obniżone parametry nasienia

Start IVF 07.2024
    Prawidłowo zapłodnione 15 🥚
    Ryzyko hiperstymulacji - tansfer odroczony
    Mamy 5 ❄️
    1 FET 08.24 ❌
    2 FET 08.24
  • kicia_kocia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2023, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klodil, ja np. dostawałam zawsze 2 zastrzyki Ovitrelle na pęknięcie pęcherzyków. U Ciebie był jeden czy też dwa?

PCOS, starania o drugiego 👶🏼

31.01 start IVF
    Rekovelle 8 ug + Orgalutran
  • klodil Nowa

Wysłany: 23 sierpnia 2023, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia_kocia, miałam też podwójne dawki. Gonapeptyl też mam mieć od razu podwójnie.

Starania od 12.2022
    Ona: niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO, LUF (niepękające pęcherzyki)
    On: obniżone parametry nasienia

Start IVF 07.2024
    Prawidłowo zapłodnione 15 🥚
    Ryzyko hiperstymulacji - tansfer odroczony
    Mamy 5 ❄️
    1 FET 08.24 ❌
    2 FET 08.24
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ