X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Oddam Progesterone Besins, Estrofem mite
Odpowiedz

Oddam Progesterone Besins, Estrofem mite

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patzzz Nowa

Wysłany: 16 marca, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam do oddania, bo już mi się nie przyda:
    - opakowanie Progesterone Besins 100 mg, 30 tabletek, ważne do 12/2025, opakowanie otwarte.
    - 3 opakowania Estrofem mite 1mg, 28 tabletek w opakowaniu, ważne do 05/2026 i 08/2026, opakowania oryginalne zabezpieczone, nieotwarte.

przyszłamama96 lubi tę wiadomość

• przyszłamama96 Autorytet

Wysłany: 16 marca, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patzzz wrote:
    - opakowanie Progesterone Besins 100 mg, 30 tabletek, ważne do 12/2025, opakowanie otwarte.
    - 3 opakowania Estrofem mite 1mg, 28 tabletek w opakowaniu, ważne do 05/2026 i 08/2026, opakowania oryginalne zabezpieczone, nieotwarte.

Jestem zainteresowana:)

[email protected]

👩🏼28 🧔🏻‍♂️31
    AMH 1,96, kariotypy✅, kir BX, adenomioza, ANA3 słabo dodatnie, obniżone parametry nasienia, SCD18%, ilość 500mln

01.2023 Eurofertil CZ 6x❄️
    02.2023 I FET bhcg 0
    03.2023 II FET bhcg 0, 1❄️ źle rozmrożona
    07.2023 I histeroskopia dr Janowiec (zapalenie endometrium-> Metronidazol, Tarivid 21dni)
    09.2023 II histeroskopia dr Janowiec (adenomioza -> 6xDipherline)
    12.2023 dr Paśnik -> encorton, clexane
    02.2024 III FET CB💔 bhcg max 650 i spadek
    03.2024 IV FET CB💔 bhcg 23 i złe przyrosty, odstawione leki
    05.2024 ciąża naturalna, puste jajo płodowe💔 -> indukcja farmakologiczna poronienia
    07.2024 V FET 2x❄️ 💔bhcg 10DPT 220 i złe przyrosty, odstawione leki

09.2024 Invimed Warszawa 6x❄️
    09.2024 immunologia, dr Jarosz -> do transferu Accofil, Hydroxychloroquine, Encorton, Acard, Heparyna
    10.2024 przygotowanie do transferu -> polip w USG
    12.2024 histeroskopia
    01.2025 VI FET ???🥹❤️
  • Marcucha 12 Koleżanka

Wysłany: 16 marca, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patzzz wrote:
    Odkupię [email protected]

• Joannaa Koleżanka

Wysłany: 16 marca, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey mam do oddania Cetrotide 0,25 mg ważny do końca kwietnia tego roku

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ