X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Oddam Progesterone Besins, Estrofem mite
Odpowiedz

Oddam Progesterone Besins, Estrofem mite

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patzzz Nowa

Wysłany: 16 marca, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam do oddania, bo już mi się nie przyda:
    - opakowanie Progesterone Besins 100 mg, 30 tabletek, ważne do 12/2025, opakowanie otwarte.
    - 3 opakowania Estrofem mite 1mg, 28 tabletek w opakowaniu, ważne do 05/2026 i 08/2026, opakowania oryginalne zabezpieczone, nieotwarte.

przyszłamama96 lubi tę wiadomość

• przyszłamama96 Ekspertka

Wysłany: 16 marca, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patzzz wrote:
    - opakowanie Progesterone Besins 100 mg, 30 tabletek, ważne do 12/2025, opakowanie otwarte.
    - 3 opakowania Estrofem mite 1mg, 28 tabletek w opakowaniu, ważne do 05/2026 i 08/2026, opakowania oryginalne zabezpieczone, nieotwarte.

Jestem zainteresowana:)

[email protected]

• Marcucha 12 Koleżanka

Wysłany: 16 marca, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patzzz wrote:
    Odkupię [email protected]

• Joannaa Koleżanka

Wysłany: 16 marca, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey mam do oddania Cetrotide 0,25 mg ważny do końca kwietnia tego roku

Starania od 2021✊
    👩👦 30 l

👉adenomioza
    👉słabe parametry nasienia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ