X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Odsprzedam Estrofem/Oestrogel/Duphaston/Luteina
Odpowiedz

Odsprzedam Estrofem/Oestrogel/Duphaston/Luteina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Awdotia Nowa

Wysłany: 24 czerwca, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Po udanym IVF mam pozostałe nadwyżki leków:
    Estrofem - 2mg - 2 op. po 28 tab./op - nowy - data ważności 05/2028 or 09/2028 - cena 15 zł/opakowanie
    Oestrogel - 0,75 mg/dawka - żel przezskórny (60 dawek) - 1 nowe opakowanie + gratis ok. pół rozpoczętego opakowania - 03/2027 - cena 40 zł całość
    Duphaston - 10mg - 20 tab./op. - dostępne 3 op. - data ważności 09/2028 - cena 30zł/opakowanie
    Luteina - 200mg - tabletki dopochwowe - op. 30 szt. - 04/2027 - 95 zł/opakowanie
    Encorton - 5mg - tabletki - 13 tabletek z op. 20 szt. - 07/2027 - sam blister bez opakowania tekturowego - 8 zł za blister

Zainteresowane osoby proszę o pozostawienie maila kontaktowego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam na sprzedaż 1 nieotwarte opakowanie Duphaston ważne do 08.2028 i 9 tabletek na bilistrze ważne do 01.2028. Mogę wystawić na Olx lub Vinted. Proszę pisać na email [email protected]

• Mariola Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pozostały mi
    FRAXIPARINE 0,4 3 opakowania ważne do 09.2025 odsprzedam całość za 50 zł
    Luteina dopochwowa Adamed 200mg zostały mi 10 tabletek za 10 zł
    Proszę o kontakt [email protected] lub 507343013

1 procedura ivf Novum
    3 kriotransfery nieudane
    Czerwiec 2023
    Start 2 procedura ivf Oviklinica
    Kiry AA brak 4 implantacyjnych
    PCOS
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ