X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ovitrelle - po ciąży biochemicznej
Odpowiedz

Ovitrelle - po ciąży biochemicznej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tamis Koleżanka

Wysłany: 21 października 2023, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem po ciąży biochemicznej. Teraz jestem w kolejnym cyklu. Cykle mam stymulowane aromkiem. Pecherzyki same pękają, wiec nigdy nie brałam ovitrelle. Na ostatniej wizycie dostałam wskazanie żebym wzięła ovitrelle ze względu na to, ze ma on w sobie bete i to ma mi pomoc kolejny raz zajść w ciąże. Podobno organizm jest nasycony hormonami ciazowymi i jest duża szansa na kolejną ciąże. Czy z tym zastrzykiem to faktycznie prawda? Myslalam, ze jest on tylko na pęknięcie pęcherzyków

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 21 października 2023, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamis wrote:
    Hej. Jestem po ciąży biochemicznej. Teraz jestem w kolejnym cyklu. Cykle mam stymulowane aromkiem. Pecherzyki same pękają, wiec nigdy nie brałam ovitrelle. Na ostatniej wizycie dostałam wskazanie żebym wzięła ovitrelle ze względu na to, ze ma on w sobie bete i to ma mi pomoc kolejny raz zajść w ciąże. Podobno organizm jest nasycony hormonami ciazowymi i jest duża szansa na kolejną ciąże. Czy z tym zastrzykiem to faktycznie prawda? Myslalam, ze jest on tylko na pęknięcie pęcherzyków
    Szczerze mówiąc to pierwsze słyszę.
    Zawsze dostawałam na pęknięcie.
    Nie mówiąc o tym, ze sam zastrzyk mocno zakłamuje testy ciążowe i naprawdę trzeba odczekać te 12 dni na test

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ