X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ovitrelle w ciąży
Odpowiedz

Ovitrelle w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina3e Znajoma

Wysłany: 15 września 2021, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam pytanko czy ktoś spotkał się z zastosowaniem zastrzyków z ovitrelle mając już pozytywną betę.
    Jestem po transferze i w 16 dpt beta 954.
    Na usg dostrzeżony pecherzyk z cialkiem zoltym
    Zastrzyki zalecone na wspomaganie rozwoju. Ufam swojej doktor ale zastanawiam sie czy są podobne historie i czy to pomogło.
    Wiadomo przyjmuje tez inne leki (plaquenil, progesterone besins, neoparin i accofil, luteine i estrofem) i doszly te zastrzyki.

Dajcie znac czy ktos mial podobnie i z dobrym zakonczeniem ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ